Een gezond en snel recept en ook nog eens lekker! Ook lekker met wat kip en eventueel rijst of couscous.



Filetlapjes met spinazie.
Ingrediënten
- 2 uien
- handje pijnboompitten
- 4 gemarineerde filetlapjes
- 1 kippen bouillonblokje
- scheutje water
- 1 rood paprika
- 200 gram spinazie
- 2 tl kaneel
- 1 el knoflookpoeder
- olijfolie
Instructies
- Snijd de uien in ringen en de paprika in grove stukken.
- Wok de ui, paprika en de pijnboompitten met wat olijfolie.
- Bak de filetlapjes gaar met wat olijfolie en snijd in stukken en zet even opzij.
- Voeg een kippen bouillonblokje met een klein scheutje water toe aan de wok en laat dit even pruttelen. Voeg de kaneel, knoflookzout en spinazie toe. Wok dit mee tot de spinazie is geslonken.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Zo simpel en leuk bedacht. En ook nog eens lekker.