Filetlapjes met spinazie.

Een gezond en snel recept en ook nog eens lekker! Ook lekker met wat kip en eventueel rijst of couscous.

Filetlapjes met spinazie.

Een gezond en snel recept en ook nog eens lekker! Ook lekker met wat kip en eventueel rijst of couscous. 
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 uien
  • handje pijnboompitten
  • 4 gemarineerde filetlapjes
  • 1 kippen bouillonblokje
  • scheutje water
  • 1 rood paprika
  • 200 gram spinazie
  • 2 tl kaneel
  • 1 el knoflookpoeder
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de uien in ringen en de paprika in grove stukken.
  • Wok de ui, paprika en de pijnboompitten met wat olijfolie.
  • Bak de filetlapjes gaar met wat olijfolie en snijd in stukken en zet even opzij.
  • Voeg een kippen bouillonblokje met een klein scheutje water toe aan de wok en laat dit even pruttelen. Voeg de kaneel, knoflookzout en spinazie toe. Wok dit mee tot de spinazie is geslonken.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, snelle recepten, spinazie

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Filetlapjes met spinazie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk