Een makkelijk recept voor yoghurt muffins met havermout en blauwe bessen. Deze muffins met yoghurt worden heerlijk zacht en lekker zoet door de blauwe bessen. Een gezond tussendoortje dus!


Yoghurt muffins met havermout & blauwe bessen.
Ingrediënten
- 50 gram bloem
- 50 gram havermout
- 100 ml yoghurt
- 1 ei
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 tl honing
- 1 tl bakpoeder
- hand blauwe bessen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Maal de havermout fijn.
- Meng in een kom alle ingrediënten tot een mooi beslag.
- Roer als laatste de blauwe bessen rustig door het beslag heen en schenk het beslag met een ijslepel in de muffinsvormpjes.
- Bak de muffins ongeveer 15 á 20 minuten gaar en goudbruin. (Prik eventueel met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn).
- Laat ze goed afkoelen en garneer met een lepeltje yoghurt of kwark met blauwe bes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle