Kruidnoten croissant Rolls.

Deze rolls zijn ontzettend makkelijk om te maken en erg leuk voor een Sinterklaasontbijtje!

Kruidnoten croissant Rolls.

Deze rolls zijn ontzettend makkelijk om te maken en erg leuk voor een Sinterklaasontbijtje!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 9 rolls

Ingrediënten
  

  • 1 blik croissantdeeg ( 6 grote croissants )
  • 1 el speculaaskruiden
  • 2 el suiker
  • handje kruidnoten
  • 1 ei
  • klein stukje pure chocolade
  • scheutje melk

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het croissantdeeg uit en leg het tegen elkaar aan. Druk de stippellijntjes dicht met je vingers.
  • Meng de speculaaskruiden en suiker samen en bestrooi dit over het deeg. (bewaar nog een klein beetje)
  • Pak een handje kruidnoten en breek deze is stukjes. (kan met onderkant van een glas)
  • Bestrooi het deeg met de stukjes kruidnoten. Rol het deeg in de lengte op en snijd er voorzichtig plakjes uit.
  • Leg de rolletjes deeg in een ovenschaal en smeer nog wat losgeklopt ei over het deeg. Bestrooi eventueel nog met wat mengsel speculaas en suikerkruiden en nog wat stukjes kruidnoten.
  • Zet de ovenschaal voor 12 á 15 minuten in de oven
  • Smelt de pure chocolade met de melk in de magnetron, roer dit goed door elkaar heen en verdeel dit over de Rolls als ze wat afgekoeld zijn.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bananen kruidnoten cake, croissant recepten, sinterklaas recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk