Samenwerken met Eten met Danielle?

Met een post op Social media de doelgroep bereiken? Dat kan zeker! Ik kan jouw product of merk op één of meerdere Socials promoten. Denk aan een recept, een foto van jouw product of een toffe winactie.

PRIJZEN EN MEDIA KIT OP AANVRAAG

Maandelijks update ik mijn media kit voor recente cijfers.

RECEPTONTWIKKELING

Op zoek naar een recept met jouw product in de spotlight? Ik ontwikkel een recept speciaal voor jou! Daarbij worden natuurlijk professionele foto’s gemaakt die er heerlijk uit zien! Dit kan voor eigen gebruik zijn of gedeeld worden op mijn Socials.

PRODUCT PLACEMENT

Bij product placement wordt jouw product gebruikt op een foto of bij een reel. Uiteraard met vermelding en link naar je website.

ADVERTORIALS

Een informatief artikel over jouw product, concept of merk? Je kan denken aan bijvoorbeeld een recept, review, persoonlijke story, winactie enz. Ik denk graag mee om jouw product onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

WINACTIES

Laat de volgers van Eten met Danielle kennis maken met je product door middel van een winactie. Winacties zorgen over het algemeen voor veel engagement en zijn een interessante manier om onder de aandacht te komen van je doelgroep.

PRODUCTEN OPSTUREN NAAR ETEN MET DANIELLE?

Ik vind het ontzettend leuk als je mij producten wilt opsturen. Ben ik enthousiast over jouw product, dan deel ik dit natuurlijk ook graag met mijn volgers! 
Gil even via de mail of via het contactformulier en ik stuur je mijn adresgegevens.


Eten met Danielle staat geregistreerd in de Kamer van Koophandel onder nummer 80399908. BTW nummer is NL003440855B16
NB: zonder toestemming mogen recepten en beeldmateriaal niet worden overgenomen.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39