Kokosmakronen met Limoncello.

Ik ben sowieso dol op kokosmakronen maar met een vleugje limoncello helemaal. De combinatie van kokos en citroen is geweldig!

Kokosmakronen met Limoncello.

Ik ben sowieso dol op kokosmakronen maar met een vleugje limoncello helemaal. De combinatie van kokos en citroen is geweldig!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Koek & Gebak
Porties 8 koekjes

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram kokosrasp
  • 55 gram suiker
  • 1/2 rasp citroen
  • snuf zout
  • 5 el limoncello

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Splits de eieren en klop het eiwit met een zakje vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
  • Rasp de citroen.
  • Roer de suiker, zout, limoncello, citroenrasp en kokosrasp doorheen.
  • Maak bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze nog even iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
  • Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord kokosmakronen, limoncello, zoetigheid

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk