Ik ben sowieso dol op kokosmakronen maar met een vleugje limoncello helemaal. De combinatie van kokos en citroen is geweldig!



Kokosmakronen met Limoncello.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram kokosrasp
- 55 gram suiker
- 1/2 rasp citroen
- snuf zout
- 5 el limoncello
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
- Splits de eieren en klop het eiwit met een zakje vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
- Rasp de citroen.
- Roer de suiker, zout, limoncello, citroenrasp en kokosrasp doorheen.
- Maak bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze nog even iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
- Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle