Ik ben sowieso dol op kokosmakronen maar met een vleugje limoncello helemaal. De combinatie van kokos en citroen is geweldig!



Kokosmakronen met Limoncello.
Ik ben sowieso dol op kokosmakronen maar met een vleugje limoncello helemaal. De combinatie van kokos en citroen is geweldig!
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram kokosrasp
- 55 gram suiker
- 1/2 rasp citroen
- snuf zout
- 5 el limoncello
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
- Splits de eieren en klop het eiwit met een zakje vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
- Rasp de citroen.
- Roer de suiker, zout, limoncello, citroenrasp en kokosrasp doorheen.
- Maak bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze nog even iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
- Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment