Italiaanse knoflook croutons.

Zelf croutons maken is ontzettend makkelijk en 100x lekkerder dan uit een zakje van de supermarkt.
Binnen 15 minuten heb jij heerlijke croutons voor je salade.

Italiaanse knoflook croutons.

Zelf croutons maken is heel makkelijk maar ook 100 x lekkerder dan een zakje uit de supermarkt. Binnen 20 minuten heb je heerlijke croutons voor je salade.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Bijgerecht, Salade

Ingrediënten
  

  • 4 boterhammen
  • 1 knoflook teentje
  • olijfolie
  • snuf italiaanse kruiden
  • zeezout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden en leg wat bakpapier op de bakplaat.
  • Snijd het brood in blokjes.
  • Meng in een kom de olijfolie, snuf Italiaanse kruiden, zeezout en pers de knoflook uit. Roer dit goed door elkaar.
  • Voeg de blokjes brood toe en meng alles goed samen.
  • Verdeel de blokjes brood op de bakplaat en bak ze in 10 minuten krokant en droog.
  • Laat de croutons afkoelen voor je salade.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakken, brood, croutons, makkelijke recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk