Zelf croutons maken is ontzettend makkelijk en 100x lekkerder dan uit een zakje van de supermarkt.
Binnen 15 minuten heb jij heerlijke croutons voor je salade.
Italiaanse knoflook croutons.
Ingrediënten
- 4 boterhammen
- 1 knoflook teentje
- olijfolie
- snuf italiaanse kruiden
- zeezout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden en leg wat bakpapier op de bakplaat.
- Snijd het brood in blokjes.
- Meng in een kom de olijfolie, snuf Italiaanse kruiden, zeezout en pers de knoflook uit. Roer dit goed door elkaar.
- Voeg de blokjes brood toe en meng alles goed samen.
- Verdeel de blokjes brood op de bakplaat en bak ze in 10 minuten krokant en droog.
- Laat de croutons afkoelen voor je salade.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle