Zin in een lichte snelle maaltijd? Wat dacht je van deze heerlijke pasta salade met gegrilde kip. Ideaal met restjes gegrilde kip.



Caesar salade met gegrilde kip.
Ingrediënten
- 1 gegrilde kip
- ½ ijsbergsla
- ½ komkommer
- 80 gram pasta
- ½ paprika
- 2 eieren
- geraspte parmezaanse kaas
- handje croutons (kan je ook zelf maken)
dressing:
- 2½ el mayonaise
- 1 el volle yoghurt
- ½ el Dijon mosterd
- scheutje olijfolie
- handje geraspte parmezaanse kaas
- 2 teentjes knoflook
- citroensap
- peper
- zout
Instructies
- Pluk de gegrilde kip (zonder vel) en doe dit in een kom.
- Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de ijsbergsla in grove stukken, de komkommer en paprika in stukjes en voeg dit toe bij de kip.
- Voeg de afgekoelde pasta en stukjes ei erbij.
- Maak ondertussen de dressing. Pers de knoflook fijn en meng alles ingrediënten goed met elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Schep de helft van de dressing door de salade en verdeel over de borden. Garneer met de overige dressing, croutons en nog wat geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Geweldig dit gerecht. Erg smaakvol en favoriet hier!