Ouderwetse sla.

Een lekker en simpel sla recept die wij hier thuis Oma’s sla noemen. Het is geen gezonde salade, want er gaat suiker en veel slasaus doorheen maar je zal verrast zijn en niet meer kunnen stoppen met opscheppen.
Binnen 10 minuten klaar en perfect bij frietjes of gebakken aardappeltjes.
Kijk snel voor het recept!

Ouderwetse sla.

Een lekker en simpel sla recept die wij hier thuis Oma’s sla noemen. Het is geen gezonde salade, want er gaat suiker en veel slasaus doorheen maar je zal verrast zijn en niet meer kunnen stoppen met opscheppen.Binnen 10 minuten klaar en perfect bij frietjes of gebakken aardappeltjes.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 2 min
Bereidingstijd 8 min
Totale tijd 10 min
Gang Bijgerecht, Salade
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 krop veldsla
  • 2 gekookte eieren
  • 3 el zilveruitjes
  • 10 kleine augurken
  • 2 tl suiker
  • flinke scheut slasaus
  • 1/2 tomaat
  • 1/4 komkommer

Instructies
 

  • Kook de eieren 7-8 hard en laat ze in koud water afkoelen.
  • Scheur de sla in stukjes en was en droog dit goed.
  • Snijd de zilveruitjes door de helft, de augurken, tomaat en komkommer in kleine stukjes.
  • Voeg de sla in een kom en meng dit met de suiker. Voeg de gesneden groenten toe.
  • Voeg een flinke scheut slasaus toe, pel en snijd de ei in grove stukken en meng dit bij het overige en hussel alles goed door.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bijgerecht, makkelijke recepten, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

3 thoughts on “Ouderwetse sla.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk