Zin in een lekkere curry? Wat dacht je van deze snelle curry gerecht gevuld met spinazie en kikkererwten. Een simpel maar lekker gerecht!



Rode curry met spinazie & kikkererwten.
Ingrediënten
- 150 gram volkoren rijst
- 1 rood paprika
- 1 ui
- 1 kipfilet
- 200 gram spinazie
- 3 el rode curry pasta ( koro.nl )
- 400 ml kokosmelk
- klein blikje kikkererwten (Bonduelle)
- olijfolie
- handje cashewnoten
Instructies
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snijd de ui fijn, de kip in kleine blokjes en de paprika in grove stukken.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, paprika en kipfilet. Bak dit tot de kip gaar is.
- Roer de rode curry en kokosmelk doorheen en laat dit voor 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de laatste 5 minuten de spinazie en de kikkererwten toe.
- Garneer met de cashewnoten.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Curry altijd lekker. Gezond hoor
Dit gerecht gisteren gemaakt en dit was echt onwijs lekker!