Rode curry met spinazie & kikkererwten.

Zin in een lekkere curry? Wat dacht je van deze snelle curry gerecht gevuld met spinazie en kikkererwten. Een simpel maar lekker gerecht!

Rode curry met spinazie & kikkererwten.

Zin in een lekkere curry? Wat dacht je van deze snelle curry gerecht gevuld met spinazie en kikkererwten. Een simpel maar lekker gerecht!
4.50 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram volkoren rijst
  • 1 rood paprika
  • 1 ui
  • 1 kipfilet
  • 200 gram spinazie
  • 3 el rode curry pasta ( koro.nl )
  • 400 ml kokosmelk
  • klein blikje kikkererwten (Bonduelle)
  • olijfolie
  • handje cashewnoten

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de verpakking.
  • Snijd de ui fijn, de kip in kleine blokjes en de paprika in grove stukken.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, paprika en kipfilet. Bak dit tot de kip gaar is.
  • Roer de rode curry en kokosmelk doorheen en laat dit voor 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Voeg de laatste 5 minuten de spinazie en de kikkererwten toe.
  • Garneer met de cashewnoten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord curry, rode curry

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Rode curry met spinazie & kikkererwten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk