Sorbetijs in 5 minuten.

Ijs! Wij zijn er dol op. Vooral zelfgemaakte sorbetijs. En dan denk je natuurlijk.. hoe dan? Ik heb helemaal geen ijsmachine dus hoe maak ik dit dan? Heel simpel! Lees snel verder.

Sorbetijs in 5 minuten.

Ijs! Wij zijn er dol op! En dan vooral zelfgemaakte sorbetijs. En ik hoor je denken. Hoe dan, want ik heb geen ijsmachine. Heel simpel! Binnen 5 minuten maak jij niet alleen jezelf maar ook de kinderen helemaal gelukkig en dat met een blender of staafmixer!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 3 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram diepvriesfruit (Yoghurt dorps+cherries+pomegranate seeds van Fast Fruit)
  • 1 el suiker (kan weggelaten worden)
  • handje blauwe bessen
  • 2 zakjes smoeltjes speculaas
  • blaadje munt voor garnering

Instructies
 

  • Vermaal in een keukenmachine 2 zakjes smoeltjes speculaasjes tot kruimels.
  • Maak met een blender of staafmixer het bevroren fruit fijn en mix dit tot een mooie dikke mengsel.
  • Voeg 1 el suiker toe en mix dit nog 1 sec.
  • Garneer de schaaltjes met een laagje speculaaskruimels, blauwe bessen, sorbetijs, speculaaskruimels en muntblaadje.
  • Serveer gelijk, want het smelt snel.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord sorbetijs, versfruit, zomerfruit ijs

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Sorbetijs in 5 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39