Ijs! Wij zijn er dol op. Vooral zelfgemaakte sorbetijs. En dan denk je natuurlijk.. hoe dan? Ik heb helemaal geen ijsmachine dus hoe maak ik dit dan? Heel simpel! Lees snel verder.


Sorbetijs in 5 minuten.
Ingrediënten
- 300 gram diepvriesfruit (Yoghurt dorps+cherries+pomegranate seeds van Fast Fruit)
- 1 el suiker (kan weggelaten worden)
- handje blauwe bessen
- 2 zakjes smoeltjes speculaas
- blaadje munt voor garnering
Instructies
- Vermaal in een keukenmachine 2 zakjes smoeltjes speculaasjes tot kruimels.
- Maak met een blender of staafmixer het bevroren fruit fijn en mix dit tot een mooie dikke mengsel.
- Voeg 1 el suiker toe en mix dit nog 1 sec.
- Garneer de schaaltjes met een laagje speculaaskruimels, blauwe bessen, sorbetijs, speculaaskruimels en muntblaadje.
- Serveer gelijk, want het smelt snel.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Erg lekker, ik maak hem hier vaker.
Dit heb ik dus echt nooit geweten. Wat ontzettend handig!