Huzarensalade.

Een heerlijke vegetarische grove huzarensalade. Ontzettend lekker en makkelijk te maken. Met een paar ingrediënten maak jij dit ook. Heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue.

Huzarensalade.

Een heerlijke vegetarische grove huzarensalade. Ontzettend lekker en makkelijk te maken. Met een paar ingrediënten maak jij dit ook. Heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue. 
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram vastkokende aardappelen
  • 50 gram doperwten (diepvries)
  • 1 ei
  • 1 appel
  • ½ rood paprika
  • ½ rood ui
  • 6 zoetzure augurken
  • 4 el zoetzure zilveruitjes
  • ½ el mosterd
  • 3 el mayonaise
  • 1 el volle yoghurt
  • 1 groente bouillonblokje
  • 7 gram platte peterselie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Schil de aardappelen, snijd in blokjes en kook met een groente bouillonblokje in 10 minuten beetgaar.
  • Kook de ei hard en leg opzij.
  • Doe de doperwten in een bakje met gekookt water. Zet opzij en laat dit ontdooien.
  • Schil de appel en snijd in blokjes. Snijd de paprika en de augurken ook in blokjes.
  • Snijd de ui in halve ringen, de zilveruitjes door de helft en de peterselie fijn.
  • Meng alle ingrediënten in een kom met de mosterd, yoghurt en mayonaise.
  • Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
  • Garneer de huzarensalade met stukjes ei.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelsalade, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Huzarensalade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk