Een heerlijke vegetarische grove huzarensalade. Ontzettend lekker en makkelijk te maken. Met een paar ingrediënten maak jij dit ook. Heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue.



Huzarensalade.
Ingrediënten
- 200 gram vastkokende aardappelen
- 50 gram doperwten (diepvries)
- 1 ei
- 1 appel
- ½ rood paprika
- ½ rood ui
- 6 zoetzure augurken
- 4 el zoetzure zilveruitjes
- ½ el mosterd
- 3 el mayonaise
- 1 el volle yoghurt
- 1 groente bouillonblokje
- 7 gram platte peterselie
- peper
- zout
Instructies
- Schil de aardappelen, snijd in blokjes en kook met een groente bouillonblokje in 10 minuten beetgaar.
- Kook de ei hard en leg opzij.
- Doe de doperwten in een bakje met gekookt water. Zet opzij en laat dit ontdooien.
- Schil de appel en snijd in blokjes. Snijd de paprika en de augurken ook in blokjes.
- Snijd de ui in halve ringen, de zilveruitjes door de helft en de peterselie fijn.
- Meng alle ingrediënten in een kom met de mosterd, yoghurt en mayonaise.
- Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
- Garneer de huzarensalade met stukjes ei.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Gisteren gemaakt en was erg geslaagd! Erg smaakvol en de kinderen genoten.