Geniet van deze overheerlijke Quesadilla met Mexicaans Gehakt, een smaakvolle traktatie voor het hele gezin!
Quesadilla met mexicaans gehakt.
Ingrediënten
- 1 ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 tomaten, in blokjes gesneden
- klein blikje maïs, uitgelekt
- 300 gram rundergehakt
- 1 zakje tacokruiden (Santa Maria)
- 4 XL wraps
- geraspte kaas (cheddar of een Mexicaanse kaasmix)
- zure room
- olijfolie
Instructies
- Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht en geurig zijn.
- Voeg het rundergehakt toe aan de pan en bak het rul en bruin.
- Voeg de tacokruiden toe en roer goed door het gehakt. Laat het geheel sudderen volgens de instructies op het zakje.
- Voeg de tomatenblokjes en maïs toe aan het gehaktmengsel. Laat het nog een paar minuten sudderen tot de tomaten zacht zijn.
- Verwarm een andere pan op middelhoog vuur. Leg een wrap in de pan.
- Verdeel een deel van het Mexicaanse gehaktmengsel over de helft van de wrap.
- Strooi een royale hoeveelheid geraspte kaas over het gehakt.
- Vouw de wrap dubbel, zodat de vulling is ingesloten.
- Bak de quesadilla aan beide zijden goudbruin en knapperig. Herhaal dit proces voor de overige wraps.
- Snijd de quesadilla in driehoeken en serveer warm, eventueel met een schep zure room aan de zijkant.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Vanavond gegeten. Heerlijk simpel. Ik zou er alleen volgende keer iets meer tomaten in doen. Smaak was geweldig!