Quesadilla met mexicaans gehakt.

Geniet van deze overheerlijke Quesadilla met Mexicaans Gehakt, een smaakvolle traktatie voor het hele gezin!

Quesadilla met mexicaans gehakt.

Geniet van deze overheerlijke Quesadilla met Mexicaans Gehakt, een smaakvolle traktatie voor het hele gezin!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 tomaten, in blokjes gesneden
  • klein blikje maïs, uitgelekt
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 zakje tacokruiden (Santa Maria)
  • 4 XL wraps
  • geraspte kaas (cheddar of een Mexicaanse kaasmix)
  • zure room
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht en geurig zijn.
  • Voeg het rundergehakt toe aan de pan en bak het rul en bruin.
  • Voeg de tacokruiden toe en roer goed door het gehakt. Laat het geheel sudderen volgens de instructies op het zakje.
  • Voeg de tomatenblokjes en maïs toe aan het gehaktmengsel. Laat het nog een paar minuten sudderen tot de tomaten zacht zijn.
  • Verwarm een andere pan op middelhoog vuur. Leg een wrap in de pan.
  • Verdeel een deel van het Mexicaanse gehaktmengsel over de helft van de wrap.
  • Strooi een royale hoeveelheid geraspte kaas over het gehakt.
  • Vouw de wrap dubbel, zodat de vulling is ingesloten.
  • Bak de quesadilla aan beide zijden goudbruin en knapperig. Herhaal dit proces voor de overige wraps.
  • Snijd de quesadilla in driehoeken en serveer warm, eventueel met een schep zure room aan de zijkant.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord comfortfood, mexicaans, quesadilla, wraps

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Quesadilla met mexicaans gehakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle