Deze quesadilla met Mexicaans gehakt is écht ontzettend lekker! Deze krokante wraps is zeker favoriet bij kinderen.
Quesadilla met mexicaans gehakt.
Ingrediënten
- 4 XL wraps
- 300 gram rundergehakt
- 2 tomaten
- 1 uien
- 2 knoflookteentjes
- klein blikje mais
- 1 zakje tacokruiden (santa maria)
- geraspte kaas
- zure room
- olijfolie
Instructies
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de tomaten in kleine blokjes en laat de mais uitlekken.
- Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook en de tomatenblokjes ongeveer 5 minuten. Voeg dan het gehakt toe en rul het gehakt. Voeg als het gehakt gaar is de tacokruiden en de mais toe en bak dit 2 minuten mee.
- Leg de wrap op een snijplank en schep een paar lepels van het gehaktmengsel op de helft van een wrap. (Niet te veel) Druk dit wat plat met een lepel. Strooi wat geraspte kaas erover en vouw de wrap dubbel.
- Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan. Leg de wrap in de pan. Bak de wrap een paar minuten per kant zodat beide kanten mooi bruin zijn.
- Snijd de quesadilla met gehakt in 3 stukken en serveer met wat zure room.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle