Spaghetti met romige broccoli-spinaziesaus en zalm.

Een heerlijke romige pasta met broccoli-spinaziesaus en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.

Spaghetti met romige broccoli-spinaziesaus en zalm.

Dit is een heerlijke pasta met broccoli-spinaziesaus en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, visgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram spaghetti
  • 2 zalmfilets
  • 1 groente bouillonblokje
  • 5 blokjes diepvries spinazie
  • 300 gram broccoli
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 2 el kruiden roomkaas
  • 100 ml kookroom
  • 1 el boter
  • paar takjes peterselie
  • snuf peper
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  • Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de broccoli in roosjes.
  • Kook de broccoli roosjes met 1 groente bouillonblokje 5 minuten.
  • Dep de zalmfilets droog met keukenpapier en bestrooi met peper & zout.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de zalmfilets voor 5 minuten. Draai om en bak de andere kant nog eens 3 minuten.
  • Haal de zalmfilets uit de pan en leg apart.
  • Smelt 1 el boter in dezelfde pan en fruit de ui met knoflook. Voeg vervolgens de kruiden roomkaas, spinazie blokjes, broccoli en de kookroom toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • Leg de zalmfilets in de saus en warm dit nog voor 1 minuut op.
  • Snijd de peterselie fijn.
  • Verdeel de spaghetti op de borden en garneer met de peterselie, roomsaus en zalm.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, spaghetti, zalmfilet

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Spaghetti met romige broccoli-spinaziesaus en zalm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk