Een heerlijke romige pasta met broccoli-spinaziesaus en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.


Spaghetti met romige broccoli-spinaziesaus en zalm.
Ingrediënten
- 150 gram spaghetti
- 2 zalmfilets
- 1 groente bouillonblokje
- 5 blokjes diepvries spinazie
- 300 gram broccoli
- 3 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 el kruiden roomkaas
- 100 ml kookroom
- 1 el boter
- paar takjes peterselie
- snuf peper
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de broccoli in roosjes.
- Kook de broccoli roosjes met 1 groente bouillonblokje 5 minuten.
- Dep de zalmfilets droog met keukenpapier en bestrooi met peper & zout.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de zalmfilets voor 5 minuten. Draai om en bak de andere kant nog eens 3 minuten.
- Haal de zalmfilets uit de pan en leg apart.
- Smelt 1 el boter in dezelfde pan en fruit de ui met knoflook. Voeg vervolgens de kruiden roomkaas, spinazie blokjes, broccoli en de kookroom toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de zalmfilets in de saus en warm dit nog voor 1 minuut op.
- Snijd de peterselie fijn.
- Verdeel de spaghetti op de borden en garneer met de peterselie, roomsaus en zalm.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Wat een heerlijk recept! Staat vanavond op het menu hier