Deze heerlijke cupcakes zijn goed gevuld met stukjes aardbei, blauwe bessen en stukjes chocolade. Deze wil je zeker een keer maken!



Fruitige cupcakes met chocolade.
Ingrediënten
- 200 gram bloem
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 tl bakpoeder
- 1 flinke el kokosrasp
- 120 gram kristalsuiker
- snuf zout
- 2 eieren
- 150 ml zonnebloemolie
- 80 ml melk
- volle hand aardbeien
- volle hand blauwe bessen
- hand smeltchocolade melk
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Meng de bloem met de vanillesuiker, suiker, bakpoeder, zout en kokosrasp.
- Voeg de eieren, melk en de zonnebloemolie toe en roer alles goed door met een spatel.
- Snijd de aardbeien in stukjes.
- Roer de aardbeien, blauwe bessen en de stukjes chocolade rustig door het beslag.
- Vul elk cupcake vormpje met 1,5 el beslag.
- Zet de cupcakes in de oven en bak ze tussen de 18 á 20 minuten. (in mijn heteluchtoven zijn ze dan perfect.)
- Zodra de cupcakes uit de oven komen bestrooi je ze gelijk met wat kokosrasp.
- Laat ze daarna wat afkoelen en garneer met een aardbei.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle