Fruitige cupcakes met chocolade.

Deze heerlijke cupcakes zijn goed gevuld met stukjes aardbei, blauwe bessen en stukjes chocolade. Deze wil je zeker een keer maken!

Fruitige cupcakes met chocolade.

Deze heerlijke cupcakes zijn goed gevuld met stukjes aardbei, blauwe bessen en stukjes chocolade. Deze wil je zeker een keer maken! 
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 200 gram bloem
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 flinke el kokosrasp
  • 120 gram kristalsuiker
  • snuf zout
  • 2 eieren
  • 150 ml zonnebloemolie
  • 80 ml melk
  • volle hand aardbeien
  • volle hand blauwe bessen
  • hand smeltchocolade melk

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Meng de bloem met de vanillesuiker, suiker, bakpoeder, zout en kokosrasp.
  • Voeg de eieren, melk en de zonnebloemolie toe en roer alles goed door met een spatel.
  • Snijd de aardbeien in stukjes.
  • Roer de aardbeien, blauwe bessen en de stukjes chocolade rustig door het beslag.
  • Vul elk cupcake vormpje met 1,5 el beslag.
  • Zet de cupcakes in de oven en bak ze tussen de 18 á 20 minuten. (in mijn heteluchtoven zijn ze dan perfect.)
  • Zodra de cupcakes uit de oven komen bestrooi je ze gelijk met wat kokosrasp.
  • Laat ze daarna wat afkoelen en garneer met een aardbei.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, cupcakes, cupcakes met fruit

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle