Javaanse Kipsaté.

Een heerlijk saté voor bij de bami of heerlijk bij een bbq. Vol van smaak met de Javaanse kruidenpasta van Sorgh & Hoop.

Javaanse Kipsaté.

Een heerlijk saté voor bij de bami of heerlijk bij een bbq. Vol van smaak met de Javaanse kruidenpasta van Sorgh & Hoop.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 15 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram kipfilet
  • 1 pakje Surinaamse Javaanse kruidenpasta (Sorgh&Hoop)
  • 1 el zoete Ketjap Manis
  • 1 el zoute Ketjap Manis
  • Seroendeng
  • Gebakken uitjes

Instructies
 

  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Voeg de Javaanse kruidenpasta, 1 el zoete en zoute ketjap toe en meng dit allemaal goed door elkaar.
  • Dek af en zet dit een paar uur in de koelkast.
  • Rijg de stukjes kip aan een stokje.
  • Verwarm een grillpan op hoogvuur en bak de kipsaté gaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord Kip & Gevogelte, sate

Samenwerking en recept van Sorgh&Hoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk