Een lekker en makkelijk recept en snel op tafel. Een ideaal gerecht voor een drukke dag.
Noedels met gehakt.
Ingrediënten
- 125 gram volkoren noedels
- 400 gram Chinese wokgroente
- 200 gram rundergehakt
- 2 eieren
- flinke scheut ketjap asin
- 2 bosuitjes
- 1 tl sambal
- olijfolie
- chili knoflook olijfolie
Instructies
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit wat chili knoflook olijfolie in een wokpan en rul het gehakt grof. Haal het gehakt uit de wok en zet opzij.
- Voeg nu de wokgroente in de wok en bak de wokgroente 3 minuten op hoog vuur. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne reepjes en voeg de helft toe aan de wok.
- Giet de noedels af en schep de noedels en het gehakt door de groente.
- Voeg een flinke scheut ketjap Asin en 1 tl sambal toe en roer alles goed door elkaar heen.
- Bak ondertussen in een koekenpan met wat olijfolie 2 spiegeleieren.
- Serveer de noedels met groente, spiegelei en garneer met de overige bosui.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle