Een lekker en makkelijk recept en snel op tafel. Een ideaal gerecht voor een drukke dag.
Noedels met gehakt.
Een lekker en makkelijk recept en snel op tafel. Een ideaal gerecht voor een drukke dag.
Ingrediënten
- 125 gram volkoren noedels
- 400 gram Chinese wokgroente
- 200 gram rundergehakt
- 2 eieren
- flinke scheut ketjap asin
- 2 bosuitjes
- 1 tl sambal
- olijfolie
- chili knoflook olijfolie
Instructies
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit wat chili knoflook olijfolie in een wokpan en ruw het gehakt grof. Haal het gehakt uit de wok en zet opzij.
- Voeg nu de wokgroente in de wok en bak de wokgroente 3 minuten op hoog vuur. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne reepjes en voeg de helft toe aan de wok.
- Giet de noedels af en schep de noedels en het gehakt door de groente.
- Voeg een flinke scheut ketjap Asin en 1 tl sambal toe en roer alles goed door elkaar heen.
- Bak ondertussen in een koekenpan met wat olijfolie 2 spiegeleieren.
- Serveer de noedels met groente, spiegelei en garneer met de overige bosui.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment