Een heerlijk pitabroodje met stukjes tomaat, spek en feta. Een geweldige combinatie die je zeker moet proberen! Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!



Pitabroodje avocado met tomaat & spek.
Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 avocado
- 4 cherrytomaten
- 2 plakjes ontbijtspek
- handje pijnboompitten
- feta
- zout
- peper
- snuf Italiaanse kruiden
Instructies
- Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
- Rooster de pijnboompitten.
- Bak de spekreepjes krokant.
- Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
- Snijd de tomaten in kleine blokjes en verkruimel de feta.
- Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met de blokjes tomaat, spek, feta en pijnboompitten.
- Eventueel met nog wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle