Pitabroodje avocado met tomaat & spek.

Een heerlijk pitabroodje met stukjes tomaat, spek en feta. Een geweldige combinatie die je zeker moet proberen! Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Pitabroodje avocado met tomaat & spek.

Een heerlijk pitabroodje met stukjes tomaat, spek en feta. Een geweldige combinatie die je zeker moet proberen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • 1 avocado
  • 4 cherrytomaten
  • 2 plakjes ontbijtspek
  • handje pijnboompitten
  • feta
  • zout
  • peper
  • snuf Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Bak de spekreepjes krokant.
  • Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
  • Snijd de tomaten in kleine blokjes en verkruimel de feta.
  • Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met de blokjes tomaat, spek, feta en pijnboompitten.
  • Eventueel met nog wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, lunch recepten, pitabroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk