Een lekker en simpel recept voor een heerlijk toetje met Sinterklaas of Kerst. Stoofpeertjes met speculaas is een te gekke combi.
Het leuke is dat het zo simpel is dat je dit toetje samen met de kinderen kan maken.
Stoofpeertjes speculaas toetje.
Ingrediënten
- 12 speculaasjes
- 250 gram mascarpone
- 4 grote stoofperen in stukjes
- 4 el stoofperen sap
Instructies
- Breek de speculaasjes in stukjes en snijd de stoofperen in stukjes.
- Doop wat stukjes speculaas in het stoofperenvocht en leg deze op de bodem van het glaasje. Bovenop de speculaasjes gaat vervolgens een laagje mascarpone en stukjes stoofperen. Maak vervolgens weer een laagje mascarpone en eindig met wat stukjes stoofperen.
- Decoreer je toetje met een stuk gebroken speculaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle