Parmezaanse gehaktballetjes.

Dit recept voor Parmezaanse gehaktballetjes voegt een heerlijke smaak toe aan je pasta of kan zelfs als een smakelijk hapje worden geserveerd.

Parmezaanse gehaktballetjes.

Dit recept voor Parmezaanse gehaktballetjes voegt een heerlijke smaak toe aan je pasta of kan zelfs als een smakelijk hapje worden geserveerd.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram gehakt (half om half of rundergehakt)
  • 50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 3 el paneermeel
  • 1 ei
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Meng in een kom het gehakt, Parmezaanse kaas, paneermeel, ei, knoflook, ui, peterselie, zout en peper. Meng goed totdat alle ingrediënten goed gecombineerd zijn.
  • Maak kleine gehaktballetjes.
  • Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Bak de gehaktballetjes aan alle kanten goudbruin.
  • Voeg de tomatenblokjes, peper en zout naar smaak toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen zodat de smaken goed intrekken.
  • Serveer de Parmezaanse gehaktballetjes warm, eventueel met pasta, op een bedje van verse tomatensaus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehaktballetjes, kaasballetjes, parmezaanse balletjes, tomatensaus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39