Parmezaanse gehaktballetjes.

Zachte kaas gehaktballetjes die heerlijk zijn bij een pasta of rijstgerecht.

Parmezaanse gehaktballetjes.

Zachte kaas gehaktballetjes die heerlijk zijn bij een pasta of rijstgerecht.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 500 gram half om half gehakt
  • 3 el paneermeel
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 2 el peterselie
  • 2 el knoflookpoeder
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Pel en snipper de ui fijn.
  • Meng het gehakt met de paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en knoflookpoeder. Maak kleine balletjes van ongeveer 3 cm.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de balletjes rondom gaar. Na 5 minuten voeg je de ui toe en fruit je dit mee.
  • Zodra de balletjes gaar zijn voeg je de blik tomatenblokjes, peper en zout naar smaak toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen zodat de smaken goed intrekken.
  • Een heerlijke saus met balletjes voor bij de pasta.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehaktballetjes, kaasballetjes, parmezaanse balletjes, tomatensaus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk