Zachte kaas gehaktballetjes die heerlijk zijn bij een pasta of rijstgerecht.
Parmezaanse gehaktballetjes.
Ingrediënten
- 1 ui
- 500 gram half om half gehakt
- 3 el paneermeel
- 50 gram parmezaanse kaas
- 2 el peterselie
- 2 el knoflookpoeder
- 1 blikje tomatenblokjes
- olijfolie
- peper
- zout
Instructies
- Pel en snipper de ui fijn.
- Meng het gehakt met de paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en knoflookpoeder. Maak kleine balletjes van ongeveer 3 cm.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de balletjes rondom gaar. Na 5 minuten voeg je de ui toe en fruit je dit mee.
- Zodra de balletjes gaar zijn voeg je de blik tomatenblokjes, peper en zout naar smaak toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen zodat de smaken goed intrekken.
- Een heerlijke saus met balletjes voor bij de pasta.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle