Platbrood pizza met rode pesto.

Iedereen is toch dol op pizza? Nou, hier thuis zeker! Wat dacht je van deze heerlijke pizza’s. Ik heb gebruik gemaakt van Libanese (volkoren) wraps als bodem. Ideaal, want het is snel klaar en ontzettend lekker!

Platbrood pizza met rode pesto.

Iedereen is toch dol op pizza? Nou, hier thuis zijn wij pizza-monsters! Wat dacht je van deze heerlijke pizza's. Ik heb gebruik gemaakt van Libanese (volkoren) wraps als bodem. Ideaal, want het is snel klaar en ontzettend lekker! 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 4 volkoren Libanees platbrood
  • 4 el pesto rosso van KoRo
  • 1 rode ui
  • 1 puntpaprika
  • 1 courgette
  • 12 cherry of snoeptomaatjes
  • bakje mozzarella bolletjes
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • hand pijnboompitten
  • italiaanse kruiden
  • knoflookzout
  • paar basilicumblaadjes
  • handje rucola sla
  • geitenkaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Smeer de platbroden in met rode pesto.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen, de paprika in ringen, schaaf dunne plakjes van de courgette, tomaatjes door de helft, mozzarella bolletjes door de helft en scheur de plakjes spek in stukjes.
  • Beleg de pizza met de ingrediënten en bestrooi met wat knoflookzout, Italiaanse kruiden en de basilicum blaadjes.
  • Zet de pizza voor ongeveer 6-8 minuten in de oven. Zodra de pizza uit de oven is garneer je met wat verkruimeld geitenkaas en rucola sla.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord libanees brood, pizza

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk