Omelet met roerbakgroenten.

Laten we eens lekker gezond en makkelijk doen! Een makkelijk gerecht wanneer je weinig tijd hebt.

Omelet met roerbakgroenten.

Laten we eens lekker gezond en makkelijk doen! Een makkelijk gerecht wanneer je weinig tijd hebt. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 eieren
  • 400 gram roerbakgroenten fijn
  • 1 groente bouillonblokje
  • snuf peper
  • snuf zout
  • scheutje sojasaus
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verhit wat olijfolie in de wokpan en roerbak de groente ongeveer 3 minuten. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en voeg een scheutje sojasaus toe. Roerbak dit nog 2 minuten.
  • Klop de eieren met een snuf zout en peper. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de omeletten.
  • Bak beide kanten goudbruin.
  • Doe de groenten op één helft van de omelet en vouw de andere helft erover heen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord eieren, gezonde recepten, omelet, vegetarisch

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk