Klassieke carpaccio.

Een Italiaans voorgerecht waar volgens mij iedereen blij van kan worden.

Klassieke carpaccio.

Een Italiaans voorgerecht waar volgens mij iedereen blij van kan worden. 
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang voorgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gram dun gesneden ossenhaas / carpaccio
  • handje geraspte parmezaanse kaas
  • handje geroosterde pijnboompitten
  • handje rucola
  • dressing balsamico azijn

Instructies
 

  • Verdeel de carpaccio over 2 borden. Handje rucola er op en garneer met wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  • Druppel wat dressing balsamico azijn.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, italiaansekeuken

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk