Een lekker, simpel en een snel recept voor een lekker bordje macaroni. Dit gerecht doet mij aan vroeger denken. Bij jou ook? Ik gebruik gehakt EN smac. Uiteraard kan je ook gewoon 1 product kiezen.
Macaroni met smac.
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de ui in halve ringen, de paprika in kleine stukjes en pers de knoflook.
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de smac in kleine blokjes.
- Rul het gehakt in een koekenpan. Als het gehakt gaar is voeg je de halve uienringen, paprika en geperste knoflook toe. Bak dit tot dat de ui glazig is.
- Voeg de blokjes Smac toe en bak dit 8 minuten mee. Voeg de tomatenpuree, de kruidenmix en het water toe en breng op smaak met de sambal. Laat dit even 5 minuten sudderen en roer tot slot de gekookte macaroni door de saus. Heerlijk met geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Alles is helaas duurder geworden.
Dan heb je de na-maak smac maar die vinden wij niet lekker. Gehakt is helaas ook niet meer €2,50
Voor de budgetproef lekker vlees weglaten
Nou budget? Een blikje smac is tegenwoordig 3,65 euro. Gehakt 2,50 euro knoflook , sambal. Ik zeg zo’n 17 euro voor “ budget “ macaroni. Maar goed. Smaakt wel lekker
Yessss, heerlijk.
Precies zoals vroeger