Deze chocolademousse is zo simpel om te maken en ook nog eens erg lekker. Met een paar ingrediënten maak je een waanzinnig lekker toetje.


Witte chocolade hazelnootmousse met rode bessen.
Ingrediënten
- 250 ml slagroom
- 150 gram witte chocolade met hazelnoot (Bon Bon Bloc Praline (Côted'or)
- handje rode bessen
- 100 gram kruidnoten
Instructies
- Breek de chocola in stukjes en smelt au bain marie.
- Klop de slagroom lobbig.
- Zodra de chocolade gesmolten is voeg je dit toe aan de slagroom en mix je dit nog even goed door.
- Maal met een keukenmachine de kruidnoten en verdeel deze over de bodem van de glaasjes. (bewaar een kleine beetje voor garnering)
- Giet de chocolademousse over de kruidnoten laagje en laat dit voor 2 uur opstijven in de koelkast.
- Garneer met wat rode bessen en wat kruimel.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle