Witte chocolade met hazelnootmousse met rode bessen.

Deze chocolademousse is zo simpel om te maken en ook nog eens erg lekker. Met een paar ingrediënten maak je een waanzinnig lekker toetje.

Witte chocolade hazelnootmousse met rode bessen.

Deze chocolademousse is zo simpel om te maken en ook nog eens erg lekker. Met een paar ingrediënten maak je een waanzinnig lekker toetje. 
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 10 min
Gang Nagerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 ml slagroom
  • 150 gram witte chocolade met hazelnoot (Bon Bon Bloc Praline (Côted'or)
  • handje rode bessen
  • 100 gram kruidnoten

Instructies
 

  • Breek de chocola in stukjes en smelt au bain marie. 
  • Klop de slagroom lobbig.
  • Zodra de chocolade gesmolten is voeg je dit toe aan de slagroom en mix je dit nog even goed door.
  • Maal met een keukenmachine de kruidnoten en verdeel deze over de bodem van de glaasjes. (bewaar een kleine beetje voor garnering)
  • Giet de chocolademousse over de kruidnoten laagje en laat dit voor 2 uur opstijven in de koelkast.
  • Garneer met wat rode bessen en wat kruimel.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord feestelijke toetjes, nagerecht

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk