Appelbeignets van bladerdeeg.

De lekkerste appelbeignets maak je gewoon met bladerdeeg uit de oven. Heerlijk met Oud & Nieuw! Een makkelijk recept om te maken.

Appelbeignets van bladerdeeg

De lekkerste appelbeignets maak je gewoon met bladerdeeg uit de oven. Heerlijk met Oud & Nieuw! Een makkelijk recept om te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 5 stuks

Ingrediënten
  

  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 2 appels
  • 1 ei
  • suiker
  • kaneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  • Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd de appel in plakken van 1,5 cm en haal de 5 grootste plakken eruit.
  • Meng de suiker & kaneel in een kom en dep de plakjes appel hier goed doorheen zodat ze helemaal bedekt zijn met het suiker en kaneel mengsel.
  • Steek met een groot glas ringen uit het bladerdeeg.
  • Leg de plakken appel in het midden op een plakje bladerdeeg en leg hier een nieuw rond plakje bladerdeeg bovenop.
  • Druk de randen aan met een vork en bestrijk de appelbeignets in met losgeklopt ei.
  • Bestrooi nog wat met suiker & kaneel en bak ze in de oven voor 20 minuten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord appelbeignets, appelflappen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk