Krokante chips uit de magnetron en ook nog eens ontzettend lekker!
Aardappel chips uit de magnetron.
Ingrediënten
- 5 grote aardappelen
- olijfolie
- zout
Instructies
- Schil de aardappelen en schaaf dunne plakjes met een kaasschaaf. Dep ze droog met een keukenpapiertje.
- Smeer ze aan beide kanten lichtjes in met olijfolie.
- Leg een stuk bakpapier op een bord en verdeel de aardappelschijfjes hier op.
- Bestrooi de plakjes lichtjes aan 1 kant met wat zout of kruiden en zet dit in de magnetron.
- Bij mij staat de magnetron op 750 Watt en 5.30 minuten gaan ze erin. Dan zijn ze hier perfect!
- Dit wisselt natuurlijk weleens per magnetron dus hou het zelf in de gaten.Ze moeten mooi van kleur zijn en knapperig. Haal ze eruit en doe de volgende lading erin. Het kost wat tijd maar dan heb je wel wat!
- Laat de chips wel afkoelen zodat ze nog knapperiger worden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle