Aardappel chips uit de magnetron.

Krokante chips uit de magnetron en ook nog eens ontzettend lekker!

Aardappel chips uit de magnetron.

Krokante chips uit de magnetron en ook nog eens ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Borrelhapje, Snack
Porties 2 persoon

Ingrediënten
  

  • 5 grote aardappelen
  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en schaaf dunne plakjes met een kaasrasp. Dep ze droog met een keukenpapiertje.
  • Smeer ze aan beide kanten lichtjes in met olijfolie. (met een kwastje)
  • Leg een stuk bakpapier op een bord en verdeel de aardappelschijfjes hier op.
  • Bestrooi de plakjes lichtjes aan 1 kant met wat zout of kruiden en zet hem in de magnetron.
  • Bij mij staat de magnetron op 750 Watt en 5.30 minuten gaan ze erin. Dan zijn ze hier perfect!
  • Dit wisselt natuurlijk weleens per magnetron dus hou het zelf in de gaten.Ze moeten mooi van kleur zijn en knapperig. Haal ze eruit en doe de volgende lading erin. Het kost wat tijd maar dan heb je wel wat!
  • Laat de chips wel afkoelen zodat ze nog knapperiger worden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappel recepten, chips, snacken

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk