Een heerlijk licht gerecht voor de warme zomeravonden. Gevuld met groente en carpaccio.
Summer Rolls met Carpaccio.
Ingrediënten
- 1 pak rijstvellen van Koh Thai
- 1 pakje dipsaus met limoen van Koh Thai
- 1/2 pakje rijstvermicelli van Koh Thai
- 1/2 rood paprika
- 1/2 geel paprika
- 1 avocado
- 1 pak carpaccio
- 1 wortel
- wat gemengde sla
- 1/2 komkommer
- eventueel sesamzaadjes
Instructies
- Snijd alle groenten in lange, dunne reepjes en de avocado in plakjes.
- Bereid de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Week een rijstvel voor een aantal seconde in een kom met warm water en leg het op een snijplank. Verdeel wat rijstvermicelli met reepjes groente & fruit en plakjes Carpaccio in het midden op de rijstvel, vouw de zijkanten naar binnen, rol vervolgens het rijstvel op tot een mooi rolletje. Bestrooi eventueel met wat sesamzaadjes.
- Heerlijk met de dipsaus.
- Eetsmakelijk!
Dit recept is tot stand gekomen door een samenwerking met Kohthai
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle