Summer Rolls met Carpaccio.

Een heerlijk licht gerecht voor de warme zomeravonden. Gevuld met groente en carpaccio.

Summer Rolls met Carpaccio.

Een heerlijk licht gerecht voor de warme zomeravonden. Gevuld met groente en carpaccio.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak rijstvellen van Koh Thai
  • 1 pakje dipsaus met limoen van Koh Thai
  • 1/2 pakje rijstvermicelli van Koh Thai
  • 1/2 rood paprika
  • 1/2 geel paprika
  • 1 avocado
  • 1 pak carpaccio
  • 1 wortel
  • wat gemengde sla
  • 1/2 komkommer
  • eventueel sesamzaadjes

Instructies
 

  • Snijd alle groenten in lange, dunne reepjes en de avocado in plakjes.
  • Bereid de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Week een rijstvel voor een aantal seconde in een kom met warm water en leg het op een snijplank. Verdeel wat rijstvermicelli met reepjes groente & fruit en plakjes Carpaccio in het midden op de rijstvel, vouw de zijkanten naar binnen, rol vervolgens het rijstvel op tot een mooi rolletje. Bestrooi eventueel met wat sesamzaadjes.
  • Heerlijk met de dipsaus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord springrolls, summerrolls, Thaiserecepten

Dit recept is tot stand gekomen door een samenwerking met Kohthai

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle