Romige pasta met champignons & doperwten.

Op zoek naar een recept van een pasta die makkelijk en mega lekker is? Deze romige pasta is gevuld met champignons, gerookte kip & doperwten. Binnen 20 minuten op tafel.

Romige pasta met champignons & doperwten.

Op zoek naar een recept van een pasta die makkelijk en mega lekker is? Deze romige pasta is gevuld met champignons, gerookte kip & doperwten. Binnen 20 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram spaghetti
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 stuk gerookte kipfilet
  • 250 gram champignons
  • 1 tl italiaanse kruiden
  • 200 gram diepvriesdoperwten
  • 75 gram parmezaanse kaas
  • 125 ml kookroom
  • boter

Instructies
 

  • Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Pel en snijd de ui en knoflook fijn en snijd de gerookte kip in kleine blokjes. Maak de champignons schoon en snijd dit in plakjes.
  • Verwarm wat boter in een koekenpan en bak hier de ui, knoflook en de kip in. Zodra de ui glazig is haal je het eruit en zet je opzij.
  • Verwarm de doperwten met wat water in de magnetron of steelpannetje. (500 Watt 5 minuten) Let op, elk magnetron verhit anders.
  • Verwarm in de koekenpan een klontje boter en bak de champignons bruin aan. Voeg daarna de kip met de ui toe en schenk de kookroom erbij. Laat dit zachtjes pruttelen.
  • Giet de doperwten af en roer dit door de saus heen.
  • Roer de geraspte parmezaanse kaas door de saus.
  • Giet de spaghetti af en roer dit door de saus heen.
  • Voeg nog eventueel wat zout en peper toe, strooi wat italiaanse kruiden over de pasta en klaar. Serveer het gelijk.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord champignons, pasta gerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle