Een perfect snackje! Een gehaktballetje met Cheddar kaas, sla, tomaat en een augurkje. Heerlijk met een dipje van mayonaise, ketchup/curry en mosterd.


Cheeseburger gehaktballetjes op een stokje.
Ingrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- 2 tl bruine suiker
- 1 el paprikapoeder
- 2 tl komijn
- ½ chilipoeder
- 1 el ketchup of curry
- 2 tl tijm
- peper
- zout
Garnering
- ijsbergsla
- 4 augurken
- 9 cherrytomaatjes
- 5 plakjes cheddar kaas
- olijfolie
- 17 cocktailprikkers
Instructies
- Meng in een grote kom het rundergehakt, fijngehakte ui, knoflook, ei, paneermeel, bruine suiker, paprikapoeder, komijn, chilipoeder, ketchup (of curry), tijm, peper en zout. Kneed het mengsel goed door tot alles goed gemengd is.
- Vorm kleine gehaktballetjes van het gehaktmengsel.
- Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de gehaktballetjes gaar.
- Terwijl de gehaktballetjes bakken, bereid je de garnering voor.
- Snijd de ijsbergsla in stukjes, snijd de augurken in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en snijd de plakjes cheddar kaas in stukjes.
- Rijg op elke cocktailprikker een stukje ijsbergsla, een gehaktballetje, een plakje augurk, een halve cherrytomaat en een stukje cheddar kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
