Een echte klassieker voor pasen! Het is een vrij simpel gerechtje maar super lekker en makkelijk om te maken! Natuurlijk ook voor andere leuke gelegenheden een ideaal gerechtje.
Gevulde eieren.
Ingrediënten
- 3 eieren
- 2 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 tl paprikapoeder
- 2 tl kerriepoeder
- bieslook
Instructies
- Kook de eieren hard. Laat ze na het koken met koud water schrikken.
- Schil de eieren en snijd in de lengte doormidden.
- Haal het eigeel er voorzichtig uit en doe dit in een kommetje.
- Voeg bij het eigeel de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en prak alles tot een mooi mengsel.
- Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren met een toefje.
- Bestrooi met wat kerriepoeder en wat bieslook.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle