Gevulde eieren.

Een echte klassieker voor pasen! Het is een vrij simpel gerechtje maar super lekker en makkelijk om te maken! Natuurlijk ook voor andere leuke gelegenheden een ideaal gerechtje.

Gevulde eieren.

Een echte klassieker voor pasen! Het is een vrij simpel gerechtje maar super lekker en makkelijk om te maken! Natuurlijk ook voor andere leuke gelegenheden een ideaal gerechtje.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 6 eieren

Ingrediënten
  

  • 3 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl kerriepoeder
  • bieslook

Instructies
 

  • Kook de eieren hard. Laat ze na het koken met koud water schrikken.
  • Snijd de eieren doormidden en verwijder de eidooiers. Doe de eidooiers in een kom en prak ze fijn met een vork.
  • Voeg de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe aan de fijngeprakte eidooiers. Meng alles goed door elkaar tot een gladde vulling.
  • Vul de uitgeholde eiwitten met het eimengsel, gebruik hiervoor een lepel of spuitzak voor een nette presentatie.
  • Garneer de gevulde eieren met een snuf bieslook.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord eieren, gevulde eieren, pasen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39