Gevulde eieren.

Een echte klassieker voor pasen! Het is een vrij simpel gerechtje maar super lekker en makkelijk om te maken! Natuurlijk ook voor andere leuke gelegenheden een ideaal gerechtje.

Gevulde eieren.

Een echte klassieker voor pasen! Het is een vrij simpel gerechtje maar super lekker en makkelijk om te maken! Natuurlijk ook voor andere leuke gelegenheden een ideaal gerechtje.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 6 eieren

Ingrediënten
  

  • 3 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 tl kerriepoeder
  • bieslook

Instructies
 

  • Kook de eieren hard. Laat ze na het koken met koud water schrikken.
  • Schil de eieren en snijd in de lengte doormidden.
  • Haal het eigeel er voorzichtig uit en doe dit in een kommetje.
  • Voeg bij het eigeel de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en prak alles tot een mooi mengsel.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren met een toefje.
  • Bestrooi met wat kerriepoeder en wat bieslook.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord eieren, gevulde eieren, pasen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk