Summer Rolls met garnalen.
Geniet van deze heerlijke Summer Rolls gevuld met veel groente! Ideaal voor een zomerse avond met vrienden of als lunch.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
- 1 pak rijstvellen van Koh Thai
- 1 bakje dipsaus met limoen van Koh Thai
- 1/2 pakje rijstvermicelli van Koh Thai
- 1 mango
- 1/2 zakje peen julienne
- bakje gemengde sla
- blaadjes koriander
- sojaboontjes
- 1/2 komkommer
- sesamzaadjes
Snijd de groente en frui in dunne reepjes.
Bereid de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Week een rijstvel voor een aantal seconde in een kom met lauw water en leg het op een snijplank. Verdeel wat rijstvermicelli met reepjes groente & fruit en 3 garnalen in het midden op de rijstvel, vouw de zijkanten naar binnen, rol vervolgens het rijstvel op tot een mooi rolletje. Bestrooi eventueel met wat sesamzaadjes.
Heerlijk met de dipsaus.
Eetsmakelijk!
Trefwoord springrolls, summer rolls