Ga terug Email Link

Ravioli met spinazie.

Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.
1 beoordeling
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • handje pijnboompitten
  • 125 gram spekreepjes
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk gerookte kip
  • 400 gram ravioli formaggio
  • 1 groente bouillonblokjes
  • 200 gram verse spinazie
  • 2 el creme fraiche
  • geraspte oude kaas

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Bak de spekjes in een pan en pel en snijd de ui en knoflook fijn.
  • Snijd de gerookte kip in kleine blokjes.
  • Voeg de gerookte kip, ui en knoflook bij de spekjes en bak 5 min mee.
  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Voeg de spinazie en de crème fraiche bij de spekjes & ui en roerbak dit zachtjes mee.
  • Giet de ravioli af en schep dit voorzichtig door de spinazie saus.
  • Garneer met wat geraspte oude kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, ravioli