Ravioli met spinazie.
Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- handje pijnboompitten
- 125 gram spekreepjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk gerookte kip
- 400 gram ravioli formaggio
- 1 groente bouillonblokjes
- 200 gram verse spinazie
- 2 el creme fraiche
- geraspte oude kaas
Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
Bak de spekjes in een pan en pel en snijd de ui en knoflook fijn.
Snijd de gerookte kip in kleine blokjes.
Voeg de gerookte kip, ui en knoflook bij de spekjes en bak 5 min mee.
Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de spinazie en de crème fraiche bij de spekjes & ui en roerbak dit zachtjes mee.
Giet de ravioli af en schep dit voorzichtig door de spinazie saus.
Garneer met wat geraspte oude kaas.
Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, ravioli