R E V I E W – Fruitfunk

Afgelopen week kregen wij een pakket opgestuurd door Fruitfunk. Een verantwoord tussendoortje voor kinderen.

FULL FRUIT PURE FUNK.

Fruitfunk:
De snacks worden gemaakt van 98% fruit. Doordat ze een speciaal productieproces toepassen, blijven de meeste vitamines en vezels in tact, waardoor het een gezonde snack wordt.
* 98% gemaakt van fruit
* Natuurlijke ingrediënten
* Geen toegevoegde suiker
* Vegan
* Glutenvrij

Ontvangen:
Het pakket bestaat uit: 
Mixed Multibag Banana/Peach
Mixed Multibag Strawberry/Apple
Fruitstick XXLStrawberry 5-pack
Fruitstick XXLApple 5-pack

Wat vonden we ervan:
De verpakking is leuk en vrolijk en ons zoontje ( Jamie, 9 jaar ) werd helemaal enthousiast toen hij het pakket opende. En natuurlijk moest er meteen geproefd worden! Hij moest nog even geduld hebben, want er moest eerst een foto gemaakt worden. 😊
Hij koos als eerste voor de Fruitstick XXL Strawberry. Bij het openen rook het gelijk naar aardbeien, lekker zoet. Bij de eerste hap keek hij even naar mij en weer naar zijn fruitstick maar al snel kwam de volgende hap. De eerste hap was een beetje vreemd (gedroogd fruit en natuurlijke suikers ipv toegevoegde suiker wat in veel snoep zit) Maar hij raakte al snel gewend aan de smaak. Gelukkig zijn de fruitsticks goed gekeurd! Zodra hij iets lekkers uit de kast mag pakken, pakt hij gelijk een Fruitstick, dus dat is een heel goed teken.

De Fruit bites uit de Mixed Multibag Banana/Peach zijn kleine, zachte fruitsnoepjes. Proeft duidelijk naar perzik maar minder naar banaan. De snoepjes zijn goedgekeurd qua smaak en structuur maar hij vond de snoepjes te klein.

Conclusie:
De Fruitsticks zal ik zeker in huis halen, want die waren behoorlijk in trek en snel op. Ideaal om mee te geven naar school als tussendoortje!
De Fruit bites zit in kleine zakjes en vinden wij meer geschikt voor wat kleinere kinderen die een verantwoord snoepje mogen. Leuk als traktatie op een Kinderdagverblijf!
Jamie schudde het zakje in 1x helemaal leeg in zijn mond, want dan kon hij het goed proeven was zijn mening. ( Dan kan hij beter een Fruitstick nemen vind ik dan. )
Nieuwsgierig geworden? De Fruitfunk snoepjes zijn Hier te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39