REVIEW – OPTIMUM COMPACTE COLD PRESS JUICER.

10% – 20% meer sap en minder pulp dan alle andere sapcentrifuges

Vorige maand werd ik benaderd door Froothie of ik een blender of een Juicer wil uitproberen. Een blender heb ik al in huis dus ik koos voor een Juicer. Een Juicer wilde ik al een tijdje graag proberen. Eigenlijk gewoon hebben, want ik wilde ipv smoothies ook wel eens heerlijke sapjes maken! Niet alleen heerlijke sapjes maar ook nog eens gezonde sapjes. En vooral in deze periode met de letter C en R in de maand kan het nooit kwaad om extra vitamines binnen te krijgen. 😉
Al snel ontving ik de Optimum 600M COMPACTE COLD PRESS JUICER.

Wat is een Juicer?
Een juicer is een apparaat waarmee je sap kan maken van allerlei soorten groenten en fruit. Je gebruikt hierbij groenten en fruit dat van nature veel vocht bevat. Denk hierbij aan appels, sinaasappels, meloen, mandarijnen, tomaten of komkommer. Een slowjuicer werkt langzaam om zoveel mogelijk sap en pulp uit je fruit te halen terwijl vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Ontvangen:
De Juicer werd al snel netjes en goed verpakt bezorgd.
Bij het uitpakken van de doos kwam ik allemaal onderdelen tegen. Ik dacht: Ojee, wat ingewikkeld maar dat was dus helemaal niet zo. De beschrijving zit erbij en is duidelijk beschreven. (wel in het engels) Maar geloof mij, als ik hem in elkaar kan zetten zonder beschrijving, dan kan jij het helemaal 😉

De Juicer werd geleverd met een sapbeker, residubeker en reinigingsborstel.

De Juicer heeft een lage snelheid van 40-45 RPM voor het ultieme behoud van voedingsstoffen + 10% – 20% meer sap en minder pulp dan alle andere sapcentrifuges.

Wat kan je er allemaal mee?
Deze Juicer kan sappen, sorbets, notenmelk, milkshakes, babyvoeding, notenboter en smoothies maken!

Het is natuurlijk wel belangrijk om een Juicer goed schoon te maken na gebruik. Wanneer je meteen na gebruik alle onderdelen even afspoelt en gelijk goed schoonmaakt en afdroogt blijft het apparaat mooi, schoon en netjes. Er zit trouwens een handige borstel bij om de verschillende onderdelen van de machine goed schoon te maken. Ideaal, want daar hou ik van.

Wat heb ik gemaakt?
Vandaag ben ik gaan experimenteren met wat groenten en fruit wat ik nog in huis heb. Altijd eerst even afspoelen en wat kleiner snijden. Achter op het apparaat zit de aan/uit knop. Je zet het apparaat aan, het draait en je vult hem met fruit en groente.
Je zet de bekers aan beide kanten neer. In de 1 komt de pulp zoals schilletjes e.d. en uit de ander komt het sap.
Wat mij gelijk opviel is dat het echt heel langzaam werkt en geluidloos. Ik had verwacht dat het als een soort blender zou werken maar dat is helemaal niet zo. Daarom heet het dus ook “slowjuicer” Duh. Maar dat het zo stil is vind ik echt heel fijn!

Van dit apparaat ga ik jaren plezier hebben hoor! Wat een geweldig apparaat! Ik ga lekker veel experimenteren en mijn kind aankomende periode lekker volproppen met gezonde sapjes! Nu al zin in!

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar deze Juicer? Dan kan je hem nu met een leuke korting kopen! Met de kortingscode Etenmetdanielle15 krijg je nu€ 15,- korting!

One thought on “REVIEW – OPTIMUM COMPACTE COLD PRESS JUICER.

  1. Hoi Danielle,

    Wat een prachtige en uitgebreide review. Dankjewel.

    We wensen je heel veel plezier met de Optimum 600M.

    Liefs,
    Froothie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39