Pasta met kerrie.

Geen zin om lang in de keuken te staan? Dit gerecht is makkelijk, smakelijk & snel klaar! 

Pasta met Kerrie.

Geen zin om lang in de keuken te staan? Dit gerecht is makkelijk, smakelijk & snel klaar! 
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta naar keuze
  • 1 groente bouillonblokje
  • 200 gram bloemkool/broccoli roosjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram diepvries doperwten
  • 1 kipfilet kipfiletblokjes
  • 4 el slagroom of kookroom
  • 2 el kerriepoeder
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de broccoli en bloemkool in hele kleine roosjes.
  • Kook de broccoli en bloemkool roosjes voor 5 minuten en giet af.
  • Pel en snipper de ui, snijd de knoflook fijn en de kipfilet in kleine blokjes. 
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet voor 5 minuten. Voeg daarna de ui en knoflook toe.
  • Voeg na 5 minuten de doperwten en kerriepoeder toe en roerbak dit 5 minuten mee. 
  • Schep de bloemkool, broccoli en de slagroom/kookroom bij de kip met kerrie en laat dit 2 minuten zachtjes pruttelen en zet het vuur uit.
  • Schep de pasta door de saus. 
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord kerriepasta, Pasta met kerrie, pasta recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk