Eten bij Plaza N50 in kampen.

Geniet van het fijnste eten uit onze all-you-can-eat wereldkeuken. Onbeperkt proeven en genieten bij PLAZAN50

Waar gegeten:

PlazaN50, gelegen in Kampen, biedt een concept van onbeperkt eten en drinken, met een scala aan gerechten uit diverse keukens. Het restaurant staat bekend om zijn buitengewoon gevarieerde aanbod. Bovendien bevindt PlazaN50 zich naast een winkelcentrum waar gratis parkeergelegenheid beschikbaar is.

Menu en Prijzen:

Het concept omvat onbeperkt eten en drinken. De prijzen variëren afhankelijk van de dag van de week, met toeslagen voor zowel volwassenen als kinderen. Bij aankomst dien je je bij de balie te melden en meteen af te rekenen.

Inrichting en Sfeer:

Bij aankomst viel op dat het restaurant erg druk en lawaaierig was, waardoor de massaliteit van de locatie afbreuk deed aan de gezellige sfeer. De inrichting ontbeerde charme en de ruimte was overvol, wat afbreuk deed aan de algehele ambiance.

Eten:

Helaas zijn we niet tevreden over de ervaring. De sushi- en pokebowl-schalen waren voortdurend leeg en sommige gerechten waren droog en te warm. Het buffet werd niet bijgevuld, wat resulteerde in veel lege schalen. De kwaliteit van de teppanyaki-zalm en ossenhaaspuntjes was teleurstellend, en de bereiding liet te wensen over. De keuzemogelijkheden voor desserts en ijs waren beperkt, alles raakte steeds op en werd niet meer aangevuld. De drukte maakte het moeilijk om te genieten. Het leek erop dat de locatie niet was voorbereid op het aantal gasten, wat resulteerde in lange wachttijden en een gebrek aan gerechten.

Bediening en Personeel:

Het bedienend personeel deed hun best, maar leek niet erg blij en met plezier te werken. Bovendien was er weinig personeel in de omgeving aanwezig.

Kosten:

Voor een diner met 2 volwassenen en 1 kind op een zaterdagavond hebben wij €105,09 betaald, inclusief drankjes (exclusief alcohol).

Herhaalbezoek?:

Komen wij hier terug? Nee! Wij komen niet meer terug bij PlazaN50.

Score | 2
Zambonistraat 9b, 8263 CE Kampen | websiteOne thought on “Eten bij Plaza N50 in kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39