Eten bij Plaza N50 in kampen.

Geniet van het fijnste eten uit onze all-you-can-eat wereldkeuken. Onbeperkt proeven en genieten bij PlazaN50.

Waar gegeten:

PlazaN50 is gevestigd aan de Zambonistraat in Kampen en biedt een concept van onbeperkt eten en drinken met gerechten uit verschillende keukens.

Menu en Prijzen:

PlazaN50 ligt naast een shoppingcenter met gratis parkeergelegenheid en biedt een onbeperkt eten en drinken concept. De prijzen variëren afhankelijk van de dag van de week, met toeslagen voor volwassenen en kinderen.

Inrichting en Sfeer:

Bij aankomst merkte je dat het restaurant erg druk en lawaaierig was, en de massaliteit van de locatie zorgde ervoor dat het geen gezellige sfeer had. De inrichting bood weinig charme en de ruimte was overvol.

Eten:

Helaas hebben wij niet voldoende gegeten. De sushi- en pokebowl-schalen waren continu leeg en sommige gerechten waren droog en warm. Het buffet werd niet efficiënt aangevuld, waardoor veel lege schalen zichtbaar waren. De kwaliteit van de teppanyaki-zalm en ossenhaaspuntjes was matig, en de bereiding ervan was niet optimaal. Er waren beperkte keuzes voor toetjes en ijs oftewel alles was steeds op en werd niet meer aangevuld.

Eetervaring:

De drukte maakten het moeilijk om te genieten. Het leek erop dat de locatie niet was voorbereid op de hoeveelheid gasten, wat resulteerde in lange wachttijden en tekorten aan gerechten.

Bediening en Personeel:

Het bedienend personeel deed hun best, maar ze leken niet erg gelukkig. Er was weinig personeel in de omgeving.

Kosten:

Voor een diner met 2 volwassenen en 1 kind op een zaterdagavond betaalde wij €105,09, inclusief drankjes (geen alcohol).

Herhaalbezoek?:

Nee! Wij komen niet meer terug bij PlazaN50. Score van 4 (slecht).

One thought on “Eten bij Plaza N50 in kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2024 | Eten met Danielle