Dol op carpaccio? Dol op pasta? Dan heb ik wat lekkers voor jou! Deze carpaccio pastasalade met spekjes in combinatie met de Caesar Dressing is waanzinnig lekker!


Carpaccio pastasalade.
Ingrediënten
- 1 pak carpaccio
- 80 gram pasta penne
- 60 gram magere spekjes (kan weggelaten worden)
- ½ krop ijsbergsla
- klein rood uitje
- ¼ komkommer
- 8 cherry tomaten
- 2 eieren
- 1 groentebouillonblokje
- scheutje caesardressing (Cardini's Original)
- handje pijnboompitten
- geraspte parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Bak de spekjes krokant, haal uit de pan en zet opzij.
- Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Kook ondertussen de pasta met een groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel met koud water af en zet opzij.
- Snijd de sla in grove stukken, ui in dunne halve ringen, komkommer en cherry tomaten in stukjes en doe dit in een kom met een scheut caesardressing en scheutje olijfolie.
- Meng de afgekoelde pasta, gebakken spekjes en stukjes ei erbij.
- Garneer de salade met stukjes carpaccio, pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Lief! Dank je wel
Heerlijk fris recept, ik ben zeer verrast van je heerlijke gezonde recepten!
Dankjewel Danielle
Daniëlle Janssens