Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Zin in een snelle, maar luxe maaltijd? Deze romige tagliatelle met biefstukreepjes staat binnen no-time op tafel en smaakt heerlijk!

Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Zin in een snelle, maar luxe maaltijd? Deze romige tagliatelle met biefstukreepjes staat binnen no-time op tafel en smaakt heerlijk!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood paprika
  • 150 gram kastanje champignons
  • 300 gram biefstuk reepjes
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 3 el creme fraiche of slagroom
  • 1 el ketjap manis
  • 150 gram spinazie
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar een scheutje pasta water voor later.
  • Snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
  • Voeg de paprika en champignons met de kerrie en paprikapoeder toe en bak dit voor 3 minuten mee.
  • Voeg de biefstukreepjes toe en bak dit voor 1 minuut mee.
  • Voeg een scheutje pasta water toe en schep de crème fraiche en de ketjap manis erdoor en laat dit voor 2 minuten pruttelen.
  • Roer de spinazie door de saus en als deze slinkt voeg je de tagliatelle toe.
  • Roer alles voorzichtig door, eventueel nog met een snuf zout en peper naar smaak.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstukreepjes, pasta

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind je van dit recept?




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2025 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39