Geniet van deze heerlijke gehaktballetjes met een verrassende mozzarella vulling!
Gehaktballetjes met mozzarella.
Ingrediënten
- 300 gram half om half gehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 ei
- 1 el gedroogde oregano
- 1 kopje paneermeel
- 1 zak mozzarella mini's
- 1 pot pastasaus naar keuze
- snuf peper
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- In een grote kom meng je het gehakt, fijngehakte knoflook, ei, oregano, paneermeel, 2 el pastasaus, peper en zout. Kneed het mengsel goed door tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
- Neem een kleine hoeveelheid van het gehaktmengsel en vorm er een plat schijfje van. Plaats een mozzarella mini in het midden en vouw het gehakt eromheen, zodat je een gehaktballetje met mozzarella vulling krijgt. Zorg ervoor dat de mozzarella volledig is bedekt met gehakt.
- Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes aan alle kanten goudbruin. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de gehaktballetjes een heerlijk krokant korstje krijgt.
- Giet de overige pastasaus erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit zo’n 10-12 minuten zachtjes sudderen.
- Serveer de gehaktballetjes met mozzarella bovenop een bedje van pasta, rijst of een frisse salade.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle