ETEN BIJ Blue Sakura in Zwolle.

Vers Japans eten op een hele unieke locatie in Zwolle. Blue Sakura is een prachtige All You Can Eat sushi restaurant en bevindt zich in een voormalige kerk.

Waar gegeten:

Blue Sakura, een All You Can Eat sushi-restaurant in een voormalige kerk in Zwolle.

Menu en Prijzen:

Je kunt er twee uur lang onbeperkt eten voor €39,50 per volwassene en €16,50 voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Er is ook een lunchoptie voor €29,50 per persoon.

Inrichting en Sfeer:

De voormalige kerk waar Blue Sakura zich bevindt, heeft een sfeervolle inrichting met sfeerverlichting en lounge muziek verzorgd door een DJ. Er zijn zitplaatsen met privacy, maar sommige tafels kunnen aan looproutes liggen, wat de ervaring mogelijk minder gezellig maakt.

Eten:

Wij genoten van een gevarieerde selectie gerechten, waaronder sushi, biefstukpuntjes, zalm, garnalen, kip en meer. Alles was vers, lekker en mooi geserveerd. Met 1 woord WAUW.

Bediening / Personeel:

Het personeel was vriendelijk en georganiseerd. Ze bedienden snel en duidelijk en er was voldoende personeel aanwezig. Er wordt niet verteld wat ze komen brengen. Ze zetten het neer en gaan verder.

Kosten:

Voor een diner met twee volwassenen en een kind van 11 jaar betaalde wij €109,20, inclusief drankjes. Er werd een kindertarief voor onze zoon toegepast, wat resulteerde in een lagere rekening.

Herhaalbezoek?:

Zeker komen wij terug. Het eten is erg smaakvol. Wil je lekker en gezellig eten? Dan kan je hier zeker naar toe!

Score | 7,5
Bethlehemkerkplein 35, 8011 PH Zwolle | website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39