ETEN BIJ Blue Sakura in Zwolle.

Vers Japans eten op een hele unieke locatie in Zwolle. Blue Sakura is een prachtige All You Can Eat sushi restaurant en bevindt zich in een voormalige kerk.

Waar heb ik gegeten?

Blue Sakura zit in een voormalige kerk. De Bethlehemskerk is omgetoverd tot een modern restaurant, waarbij de authentieke sfeer bewaard is gebleven. Dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid: Burgemeester van Roijensingel.

Wat kost het?

De prijzen staan netjes op de website vermeld en je mag 2 uur lang onbeperkt all you can eat eten.

Volwassenen € 39,50 per persoon.
Voor kinderen 4 t/m 10 jaar rekenen ze € 16,50 p.p.
Ook kan je bij ze lunchen en dan betaal je € 29,50 p.p

Inrichting / Sfeer?
Blue Sakura ziet er sfeervol uit. Een prachtige kerk met sfeerverlichting.  Ook is er een DJ aanwezig met lounge muziek te draaien. Geluid is prima, want je kan nog normaal een gesprek voeren.

Het restaurant is leuk ingedeeld met veel losse zithoekjes waardoor er toch wat privacy is als je daar zit. Kom je met 2 personen dan heb je kans dat je aan een looppad zit. Iets minder gezellig en continu personeel die langs loopt.

Wij hadden via de website gereserveerd om 18:00 uur voor 3 personen. Je moet echt weken of zeker een week van te voren reserveren, want het zit altijd vol! Wij hadden geluk dat er nog 1 plekje op zaterdagavond vrij was.
Wij waren 10 minuten te vroeg en moesten nog even wachten tot ons tafeltje klaar was. Daarna werden wij netjes naar ons plekje gebracht en die was helemaal geweldig. Ruime zitplek met banken en privacy.

Bij Blue Sakura werken ze met iPads. Bij elke ronde mag je 4 gerechten p.p. kiezen.
Een aardig meisje kwam uitleg geven hoe je via de iPad gerechten kon bestellen. Ze vroeg naar de leeftijd van mijn zoon. Hij gaf netjes de leeftijd van 11 aan maar ze heeft hem als 10 genoteerd. Qua prijs scheelt dit nog al wat! Heel lief! Ze bestelde gelijk voor ons drinken en we konden los gaan met keuzes.

Wat heb ik gegeten?

We begonnen met Sushi. Tori Maki, Ebi Tempura Maki en Sake. Je proeft gelijk dat dit vers was gemaakt. Niet koud, lekker lauw. Zalig!
Ook ging ik voor de sushi van de maand. Dit was een sushi met zalm en nog veel meer. Het was in ieder geval ontzettend lekker van smaak.

Ook gingen we voor de biefstukpuntjes, zalm, nog meer sushi, garnalen, kip en nog veel meer.

Hoe heb ik gegeten?

WAUW! Alles was lekker, smaakvol en vers. De porties zijn goed en wordt mooi geserveerd.

Hoe was de bediening / personeel?
De bediening is aardig, beleefd en er was veel personeel aanwezig. Dit was ook wel nodig, want het is groot en druk. Absoluut geen simpele goedkope zaterdaghulpjes. Naar mijn idee hebben ze hierin begeleiding met een cursus gehad. Dit merk je gelijk. Ze kwamen ook snel met je gerechten aan tafel en zodra er een bordje leeg was werd dit gelijk weggehaald.

De 1 zet de gerechtjes netjes neer en loop gelijk weer door en de ander verteld wat het gerecht is. Alles wat wij besteld hebben hebben wij ook gekregen.

Hoeveel betaalde ik?
Voor 2 uur eten met 2 personen + 1 kind van 11 op de zaterdagavond betaalde we € 109,20. Daar zat ook drinken bij. We hadden wel het voordeel dat het meisje onze zoon met een kindertarief had aangeslagen. Nota komt ook op de iPad te staan. De betaling doe je bij de balie waar je binnenkomt.

Kom ik terug?

Het is prijzig maar het was het waard! Hier komen wij zeker nog eens terug. Wil je lekker en gezellig eten? Dan kan je hier zeker naar toe! Als cijfer geef ik ze een 8. (Goed)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk