REVIEW – CAKEPOP MAKER VAN BRESTON.

Bestron heeft zoveel leuke bakapparaten in verschillende kleuren. Laatst mochten wij de Donut maker uitproberen en dit keer de Cakepop maker.

Ontvangen:
Bestron Cakepop maker
Wafelijzer voor 12 Cake Pops, inclusief Cake Pop Butler, 12 Stokjes & Vork, met antiaanbaklaag & indicatielampje, 700W, kleur: geel

Het apparaat is voorzien van een handig lampje. dit laat zien wanneer het apparaat op de juiste temperatuur is.

Voor het beslag heb ik een kant en klaar pakket voor cupcakes gekocht. Prima beslag om te gebruiken voor de cakepops. (natuurlijk kan je ook zelf cakebeslag maken)
Maak het apparaat eerst even schoon voor je het gaat gebruiken. Gewoon met een licht vochtig doekje en droog maken met een theedoek of keukenpapiertje. Maak het beslag en spray de platen in met de bakspray. Na elke bakronde spuit je dit weer even in.
Gebruik een spuitfles of spuitzak en vul dit met het beslag, zo kan je de bakplaat snel en makkelijk vullen. Vul de kuiltjes niet gelijk helemaal vol met beslag. Net onder het randje en dan krijg je mooie balletjes.

Bij de eerste ronde keek ik steeds of de balletjes al gaar waren maar voor de perfecte kleur en gaarheid kom je toch rond de 6 minuten uit. dit hou ik gewoon aan. Het omdraaien van de balletjes deed ik met de bijgeleverde vork, dit werkte prima!

Ik heb 45 cakepops kunnen maken. Aardig wat!

Voor de decoratie heb ik witte chocolade au bain marie gesmolten. Doop het uiteinde van elke stokje in de gesmolten chocolade en prik het dan gelijk in je bolletje. Laat dit nu goed afkoelen.

Dompel de cakepops in de gesmolten chocolade en draai de cakepops voorzichtig rond.
Plaats de cakepops op de bakplaat met bakpapier.
Bestrooi de cakepops direct met de sprinkels en dit laat je in de koelkast een aantal uren goed hard worden.
Voor de kinderen duurt dit natuurlijk wel weer erg lang en die willen gelijk aanvallen.

Wat vonden we ervan:
Ik ben zeer tevreden over de Cakepop maker van Bestron. Leuke vorm en in verschillende vrolijke kleuren te verkrijgen. Een leuk en fijn apparaat die mooie bolletjes cake maakt. En naar mijn idee kan je dit met nog veel meer doen dan alleen cake beslag en dit ga ik zeker eens uitzoeken en ontdekken.
Dit is natuurlijk ontzettend leuk om met kinderen te doen. Het apparaat is wel erg heet dus pas op!

Het beslag is snel gaar en het was zeker smaakvol! Je kan hier zoveel mee variëren. Een leuk idee voor een traktatie op school of kinderverjaardag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39