R E V I E W – dapeppa.

Dapeppa, de lekkerste bakmix door de brievenbus. Een leuk en nieuw concept bij dapeppa. Je kan dit leuk als kado geven maar ook leuk om te ontvangen!

Dapeppa:
Dapeppa is opgestart door Dennis. Dennis bakte altijd al graag koekjes en probeerde veel en proefde veel. Hij heeft 8 maanden achtergrond werk verricht om te kijken wat mensen graag willen en hoe kon hij een leuk bedrijf opstarten. Begin augustus 2011 is Dapeppa officieel gestart en half augustus 2011 stond hij al op de pure markt in Amsterdam om zijn producten te verkopen. Toen bakte hij nog ijverig in zijn eigen keukentje maar dat veranderde al snel. Hij mocht de keuken van een goede vriend gebruiken. Zijn vriend had een restaurant en was de maandag en dinsdag gesloten. Dit was natuurlijk heel fijn. Maar uiteindelijk heeft Dennis toch een eigen plek in Amsterdam gevonden.

Dapeppa werkt zoveel mogelijk met biologische producten en het liefst uit eigen buurt. Veel producten zoals de gevulde potten worden nog steeds met de hand gevuld. Dit werd eerst nog gedaan door Dennis zelf, daarna met wat vrienden maar nu maken ze ook gebruik van sociale werkvoorzieningen.

De naam is bedacht door vrienden. Dit was de bijnaam van Dennis en de grappige wezentjes als logo is bedacht door zijn eigen vader. Mooi verhaal!

Ontvangen:
ik heb een dapeppapost mogen ontvangen met:
* Dapeppa bakmix voor Appeltaart 500g. (goed voor een grote appeltaart)
* Zakje met walnoten 25g.
* Rozijnen 30g.
* Kaart met daarop de bereidingswijze.
* Kaart met daarop een persoonlijke boodschap.

Wat je zelf nog moet toevoegen is wat water, ei , suiker, boter, kaneel en appels.

Wat vonden we ervan:
De dapeppapost pakketje zag er leuk uit! Mooi verpakt met folie met een kaartje erbij. De logo is erg sprekend en leuk bedacht, lekker speels.
De bakmix zit in een mooi vacuüm zak en bij het openen van de zak ruikt het al gelijk lekker naar appeltaartmix. Ik heb samen met mijn zoontje Jamie van 9 jaar de appeltaart gebakken. Voor hem was de bereidingswijze goed duidelijk en kon veel zelfstandig werken.

De appeltaart is goed gelukt! Hij zag er mooi uit. De verhoudingen waren prima. Het huis ruikt heerlijk naar appeltaart. Na afkoelen hebben wij natuurlijk de appeltaart aangesneden en geproefd. Wauw, de smaak is helemaal goed! Niet TE zoet maar gewoon echt lekker!

Conclusie:
Wat een leuk concept is dit! Leuk om dit kado te geven maar nog leuker om te krijgen! Je hebt verschillende Dapeppa smaken die je kan versturen. Appeltaart, Barbekoek, Bierbrood, Brownie en Lemoncake.
Ik wil ze allemaal!
De appeltaart is zeker goed gelukt en erg leuk om te maken samen met je kinderen. De smaak is heerlijk, gewoon appeltaart maar fijn om te weten dat ze zoveel mogelijk met biologische producten werken.
Ik vind dat je dit zeker eens moet proberen! Hier op de website kan je ze online bestellen.
Kosten pakketje €9,95,- verzendkosten €2,95,- Hoe origineel kan je zijn?!

Ik weet zeker dat ik iemand hier erg blij mee kan maken. En mocht iemand mij blij willen maken? De Lemoncake graag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39