Kaasfondue.

Ik ben ‘bijna’ 46 jaar en ik heb nog nooit een kaasfondue gedaan. Is dit erg ?
Vroeger, toen ik klein was deden wij thuis vaak gourmetten of fonduen maar altijd met vlees. Wat dat betreft zijn wij echte vleeseters! Kaasfondue was misschien toen niet echt bekend of mijn moeder had hier weinig mee, dat kan ook.

Ik moet zeggen dat wij nu thuis (nu ik een eigen gezin heb) ook alleen met speciale gelegenheden gourmetten maar kaasfondue, nee dat trok mij eigenlijk ook nooit.

Tot dat ik benaderd werd om Emmi kaasfondue te proberen. Ik kreeg een mooi pakket met kant en klaar kaassaus, inclusief pan dus dit was natuurlijk het moment!

Ik moest eerst even googelen wat ik allemaal in de kaas kon dippen maar ik kwam tot de conclusie dat dit eigenlijk van alles kan zijn.
Ik heb de krieltjes en champignons opgebakken, broccoli even gekookt, stokbrood in stukjes gesneden inclusief wat tomaten en paprika erbij en kipfilet gemarineerd met knoflookkruiden en gebakken.

De kaasfondue was erg lekker! Wel erg machtig, dus ik had natuurlijk weer veel te veel! Maar ontzettend leuk om dit eens geprobeerd te hebben. Ook voor Jamie was dit nieuw en dit was tof en gaaf met “al dat vuur” onder het pannetje en ook hij heeft zeker zitten smullen! Wij zijn weer een ervaring rijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39