R E V I E W – Fbrsnacks

Wij ontvingen 3 doosjes met 3 verschillende smaken met gezonde snack repen van FBRsnacks.
De repen zijn Vegan, zonder toegevoegde suikers en bevatten niet meer dan 95 kcal.
Wij hebben de 3 smaken getest en hier onze mening.

FBR snacks:
Deze repen zijn gemaakt van slechts 5 ingrediënten die allemaal natuurlijk zijn. FBR staat voor Fruit Bar Fibre, Five ingredients one BaR. FBR is een merk van Fruitfunk die wij laatst ook al mochten testen. Bij Fruitfunk begonnen ze met verantwoorde snacks voor kinderen maar de tussendoortjes voor volwassenen mochten ook gezonder, leuker en lekkerder. En zo is FBR ontstaan. Alle ingrediënten zijn natuurlijk. Bijv appel, aardbei, kaneel en wat zaden. Er worden dadels als basis voor de fruitrepen gebruikt en dadels zitten vol met vezels die ervoor zorgen dat jij er weer tegenaan kan!

Ontvangen:
* Een doosje met 4 repen FBR Apple Cinnamon
* Een doosje met 4 repen FBR Strawberry Popcorn
* Een doosje met 4 repen FBR Blueberry Mint

Wat vonden we ervan:
Verpakking is duidelijk, kleurig en speels. Door de streepjes zie je de inhoud zitten.

Appel Cinnamon De reep is wat plakkerig. Dit komt natuurlijk door de dadels. Het ruikt duidelijk naar appel en kaneel. Kaneel niet overheersend. De structuur is korrelig met taaie stukjes. ( ik gok dat dit de appel is) De smaak is duidelijk. Je neemt een hap en je voelt gelijk dat je gezond bezig bent. De reep is smaakvol en lekker.

Blueberry Mint – Een bijzondere reep. Zodra je het zakje openmaakt ruik je gelijk mint. Bij de eerste hap wat twijfel of ik dit nu echt lekker vind. De mint vind ik te aanwezig. Wij vonden deze reep niet lekker en ook niet opgegeten. De structuur is grof met wat harde stukjes in.

Dit is de reep Blueberry Mint

Strawberry Popcorn – Na het openen ruik je duidelijk aardbeien. Structuur is prima en je ziet wat lichte popcorn stukjes in zitten maar de smaak proeft je niet. De popcornstukjes blijven een beetje plakken in je kiezen maar wel een favoriet hier ! Fruitig, fris en echt lekker.

Stukjes popcorn.

Conclusie:
Een zeker gezonde snack en heerlijk als tussendoortje. Makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Of ik dit zelf zal kopen?
De Blueberry zeker niet, maar de appel Cinnamon en de Strawberry Popcorn waren eigenlijk best wel lekker. Mocht ik in de supermarkt de repen tegenkomen, dan zal ik vast wel een keertje de Strawberry Popcorn in mijn karretje doen.

Wil je wat meer weten over FBR repen? Dan kan je hier verder lezen of kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39