R E V I E W – Smaeck

ik mag het merk Smaeck uitproberen. Dit zijn vegetarische spreads en filet americains.

Smaeck is wat je proeft:
De merknaam Smaeck zegt precies waar het bij deze producten om gaat. Puur en bewust genieten van versproducten met een écht lekkere smaak.
Chefkok Jacob Jan Boerma heeft met zijn Restaurant ‘de Leest’ in Vaassen drie Michelin sterren. Jacob Jan heeft voor dat doel inmiddels drie kookboeken uitgebracht waar verrassende en smakelijke recepten in staan die thuis zonder ingewikkelde kooktechnieken bereid kunnen worden. Zijn zienswijze kwam overeen met hoe Luiten Vleeswaren naar haar versproducten keek en dat is de reden dat ze contact zochten en wilde samenwerken. Voor Jacob Jan betekent deze samenwerking de mogelijkheid om voor een breed publiek producten te ontwikkelen waar hij zijn visie op smaak kan toevoegen en zo is Smaeck bedacht.

Ontvangen:
Een koeltas gevuld met:
2 bakjes Crème Américain Speciaal
2 bakjes Crème Américain Mediterraan
2 bakjes Crème Américain Naturel

Dit is een vegetarische variant van de filet American op basis van Valess, en daarom ook helemaal veilig voor zwangere vrouwen!

Wat vonden we ervan:
* Crème Américain Speciaal – Een mooi stevig bakje met een mooie vormgeving. Ik vond de smaak heel erg lekker, het is dat ik wist dat het vegetarisch was anders had ik geloofd dat het gewone filet americain was! Het ziet er smakelijk uit en het ziet ook gewoon als file Américain uit. De smaak is bijzonder goed en heeft de structuur van gemalen vlees. Net echt!

* Crème Américain Mediterraan – De pesto, geroosterde pijnboompitjes en kaasvlokken geven deze spread een echt Mediterrane smaak. Lekker smeuïg. Wij vonden hem erg lekker, smakelijk en een wat pittige nasmaak. Niet van echt te onderscheiden!

* Crème Américain Naturel – Een frisse spread. Smakelijk maar ietsje minder lekker dan de vorige 2 smaken. We vonden hem wat pittiger en iets vetter maar ook bij deze spread zou je niet merken dat het vegetarisch is. Structuur alsof het gemalen vlees is. Goed smeerbaar.

Conclusie:
Wij zijn zeer verbaasd! Als je het niet weet, denk je echt dat je vlees eet! De verpakking, structuur en smaak is niet te onderscheiden van de echte. Ik zal dit product zeker kopen! Mijn zoontje is dol op File Americain maar het blijft rauw vlees. Ik geef hem liever dit. Hij merkt echt het verschil niet.

Nieuwsgierig wat voor spreads Smaeck nog meer heeft? Kijk hier maar een!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39