R E V I E W – BitesandGlory.

100% natuurlijk

Tijdje geleden ontving ik een doosje met de bites van bitesandglory.
Dit zijn kleine gezonde proteïne dadelballetjes die je als snack eet. Ik maak ze ook vaak zelf dus wij zijn erg benieuwd hoe ze ‘kant en klaar’ smaken. Deze balletjes geven je meer energie en wij mogen de 4 verschillende maken uit proberen en onze mening hierover geven.

BitesandGlory:

BitesandGlory is een webshop waar je zakjes gezonde snacks/ eiwitsnacks kan kopen. Ideaal voor tussendoor of voor sporters om zo’n zakje met snackballetjes te eten.
De kwaliteit van hun ingrediënten staat hoog in het vaandel. Ze gebruiken heerlijke ingrediënten die 100% natuurlijk zijn. Zodat meer mensen gezond snacken.

Geen toevoegingen, geen gekheid, alleen simpele ingrediënten die geweldig smaken.

Online kan je ze vinden. 10 zakjes voor €22.95,- en binnen 5-6 werkdagen thuis afgeleverd

Ontvangen:
Een doosje met 4 zakjes.
1 zakje 45 gram Coconut Almond
1 zakje 45 gram Peanut Butter
1 zakje 45 gram Hazelnut Chocolate
1 zakje 45 gram Vanilla Almond

Wat vonden we ervan:
Zakje Coconut Almond: Er zitten hier 5 dadel veganistische eiwitballetje in met amandel, kokos, dadels, noten, rijsteiwit en cichoreiwortel. Ideaal voor sporters of gewoon voor onderweg. De smaak viel alleen erg tegen. Wij vonden ze vrij muffig van smaak en de kokosrasp zat meer los in het zakje dan op de snackballetjes. Deze smaak vonden wij niet lekker.

Zakje Peanut Butter: Er zitten hier 7 veganistische balletjes met een romige pindasmaak. Er zit een crunchy in wat erg lekker is. Deze zijn goed van smaak, beetje zoet en heeft een goede pindasmaak.

Zakje Hazelnut Chocolate: 5 chocoballetjes. Je proeft duidelijk de notensmaak. Had meer chocolade willen proeven. Ook deze balletjes vonden wij wat muffig. Het was het net niet, helaas.

Zakje Vanilla Almond: 6 balletjes met een zoete vanille smaak met noten. Deze balletjes waren vrij plakkerig. Je proeft een lichte vanille wat iets meer had gemogen. Goed en lekker snackje voor tussendoor!

Conclusie:
Alle 4 de smaken zijn hier in huis getest en niet alle smaken waren even lekker.
De smaak die wij lekker vonden was de Peanut Butter. De minst lekkere was de Coconut Almond.


Het concept is erg goed bedacht. Proteïne balletjes als snack die je zo in je tas kan stoppen voor tussendoor of als je gaat sporten. Dat je deze snackzakjes in sportscholen kan vinden is natuurlijk slim bedacht.
Ideaal natuurlijk!
Of ik dit zelf zal kopen? Nee, helaas zijn deze proteïne balletjes niet iets voor mij/ons. Ik maak ze vaak zelf en dan vind ik ze toch fijner van smaak.

Maar ben jij toch behoorlijk nieuwsgierig en wil jij ze ook proberen? Dan moet je dit zeker doen! Je kan ze hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39