R E V I E W – Jouwsmaakbox.

Vorige maand werd ik benaderd door jouwsmaakbox. Er is een nieuw maaltijdbox online gekomen en hun vraag aan mij was of ik hem wilde proberen. Nou, heerlijk!

IT’S JUST THAT EASY

Jouw Smaakbox:
Jouwsmaakbox is een maaltijdbox met 4 gezonde kant-en-klare gerechten.
Kies jouw favoriete gerechten, vandaag besteld = morgen in huis!

Even geen inspiratie of tijd en wel gezond, gevarieerd en smaakvol willen eten? Warm de gerechten in de oven of magnetron op en klaar!
Een maaltijd kost €9,50,- voor 1 persoon. Er is geen abonnement. Je besteld je maaltijden en betaald het bedrag via ideal.

Ontvangen:
Ik heb een stevige kartonnendoos met 4 kant-en-klare maaltijd mogen ontvangen:
1 maaltijd Vegan Curry
1 maaltijd Beet & Sweet
1 maaltijd Spicy stew
1 maaltijd Mashed Salmon

Wat vinden wij hiervan:
Wij zijn een gezin met 4 personen en elke dag hadden wij 1 maaltijd van de maaltijdbox extra bij het avondeten.
Hier konden wij allemaal van proeven. De maaltijden waren goed gekoeld en werd netjes voor de deur afgeleverd. De maaltijden zijn best groot en veel. Ik eet niet heel veel dus ik kan hier 2x van eten of delen.

Vegan Curry: Een smakelijk vegan gerecht en dit was eigenlijk wel mijn favoriet van alle 4. Een goed gevuld en erg smaakvolle curry!

Beet & Sweet: Een stamppot met biet, knolselderij en gekarameliseerde rode uit. Heerlijk van smaak, wat zoetig, met blokjes knolselderij wat heel goed bij elkaar pastte. Wij vonden dit gerecht wel lekker maar het minst lekker.

Spicy stew: Een pittige runderstoof met verschillende groenten. Dit gerecht was ook zo lekker! Runderstoof lekker zacht en alles was goed op smaak.

Mashed salmon: Een spitskool stamppot met zalm. Dit gerecht was ook super van smaak! Er zat een bakje met Hollandaise saus bij die in elkaar gekrompen was door de warmte van de magnetron. Maar de smaken waren erg goed!

Conclusie:
Een ideaal concept voor mensen die geen tijd of zin hebben om te koken. Je zet het 6 minuten in de magnetron en je hebt een heerlijk en smaakvol maaltijd op tafel. Leuk en handig om gevarieerd en gezond te eten en ideaal als je alleen bent of als een hardwerkend stel. Voor een doorsnee gezin is het te prijzig.
Of ik dit zelf zou bestellen?
Nou, het is verdomd makkelijk als je alleen bent en geen tijd of zin hebt om te koken. Ja, dan zou ik dit zeker eens doen. Wat ik al eerder zei, met een gezin zoals nu is dit geen optie, daar is het te prijzig voor. De maaltijden zijn wel erg lekker!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke gerechten? Kijk eens op hun site en wie weet is dit wel wat voor jou/jullie!
Op mijn instagram account loopt nu een winactie. Win 4 maaltijden. Kijk snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39