ETEN BIJ GALLURA IN HARDERWIJK.

Gallura, waar je kunt genieten van een originele onvervalste Italiaanse keuken, met authentieke Italiaanse gerechten.

Waar gegeten:

Restaurant Gallura, gevestigd in Harderwijk, biedt een authentieke Italiaanse culinaire ervaring met gerechten uit Sardinië. Sinds 2004 wordt het restaurant gerund door het Italiaanse echtpaar Emanuele en Celeste, en hun passie voor de Italiaanse keuken is duidelijk te proeven.

Menu en Prijzen:

Gallura heeft een gevarieerde menukaart met authentieke Sardijnse specialiteiten, hoewel pizza niet wordt aangeboden. De prijzen zijn aan de hogere kant, maar redelijk vanwege de geboden kwaliteit. Er is ook een selectie heerlijke wijnen om uit te kiezen.

Inrichting en Sfeer:

Het restaurant heeft een klein en intiem interieur, met een gezellige ambiance. Ondanks de beperkte ruimte is het schoon en goed verzorgd. Het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren. De eigenaren en hun kinderen dragen bij aan de warme en gastvrije sfeer.

Eten:

We hebben genoten van heerlijke voorgerechten, waaronder coquilles en bruschetta, gevolgd door hoofdgerechten zoals ossenhaas in champignonsaus en gegrilde ossenhaas. Als afsluiting maakten desserts zoals tiramisu en citroenijs de maaltijd compleet.

Het eten wordt met aandacht en toewijding bereid en staat bekend om zijn puurheid en authentieke Italiaanse smaak. Hoewel de meeste gerechten heerlijk waren, was de spaghetti een beetje droog.

Bediening en Personeel:

De bediening is vriendelijk, professioneel en efficiënt. Het restaurant wordt gerund door het Italiaanse echtpaar en hun kinderen, wat bijdraagt aan de persoonlijke sfeer. Ze bieden deskundig advies over wijnkeuzes.

Kosten:

We hebben €220,15 betaald voor een diner voor vier personen, inclusief voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en drankjes.

Herhaalbezoek?:

Dit was ons vierde bezoek aan Gallura, wat onze tevredenheid aantoont. We kijken ernaar uit om nog eens terug te komen.

Score | 7
Bruggestraat 7, 3841 CM Harderwijk | website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39