R E V I E W – ECOSWEETS

Afgelopen week kreeg ik een heerlijk pakketje binnen. Een pakketje met verschillende zakjes biologische snoepjes. Bij het ontvangen van het pakketje rook ik een heerlijk pepermunt luchtje uit het pakketje komen!

Eco Sweets Vegan Duurzaam Biologisch

Eco Sweets:
The Organic Factory BV is producent van biologische zoetwaren die bijna allemaal ook VEGAN en GLUTENVRIJ zijn. Eco sweets zijn snoepjes die biologisch en vegan zijn en de meeste soorten zijn ook nog eens glutenvrij! Behalve de droprollen.
Ze zijn niet alleen gezond maar ook nog eens lekker zeggen ze.
Dit ga ik natuurlijk uittesten met onze snoepkoning Jamie. ( zoon van 9)
Eco sweets snoepjes zitten in kleine zakjes van 75 gram die plastic vrij zijn en composteerbaar. Goed he!
Daarmee maakt ecosweets een duurzaam merk en te koop bij Eko Plaza winkels.

Ontvangen:
5 zakjes van 75 gram. Verschillende zakjes snoep met 3 biologische pepermunt rolletjes.

Wat vonden we ervan:
Bio Chocolade Confetti: Deze vrolijke chocolaatjes van Eco Sweets zijn om te smullen. Pure chocolade met een knisperend randje. Deze chocolade confetti is biologisch en gemaakt van pure chocolade. Lekker zoet, knapperig en ontzettend lekker en gevaarlijk, want je zakje is zo leeg!

Bio Gom Zure Kersen: Deze heerlijke zure kersen van Eco Sweets kun je niet laten liggen! Het zure proef ik niet. Deze snoepjes zijn heerlijk zoet en fruitig. Het zijn echt lekkere zachte fruitsnoepjes met de smaak van kersen en cola. Deze gom zijn biologisch en 100% plantaardig. Mijn favoriet.

Bio Gom Speentjes: Heerlijke zachte fruitspeentjes. Zachte fruitsnoepjes met verschillende smaken en echt zalig! Ze blijven niet plakken aan je kiezen zoals de meeste snoepsleutels. Oftewel, je eet ze zo weg.

Bio Pepermuntjes: Een top snoepje met een frisse pepermuntsmaak. Deze pepermuntjes hebben een lekkere bite en smaken heerlijk fris! Ze zijn biologisch en 100% plantaardig. Ze proeven minder zoet dan de ‘gewone’ pepermunt en eigenlijk zijn ze gewoon veel lekkerder.

Bio Droprollen: Nou, zoals je kan zien waren deze favoriet bij de man gisteravond laat toen iedereen sliep GRRR. De kans om een foto te maken was er niet meer.
De drop is biologisch en zonder gelatine. je eet gewoon drop. Heerlijk van smaak, plakt niet.

Conclusie:
Niks mis met deze snoepjes. Ze smaken allemaal even lekker en zoet. Het is gewoon snoep met heerlijke fruitige smaken. Pepermunt is gewoon pepermunt maar dan biologisch. En drop is gewoon drop. Echt superlekker allemaal. Of ik ze zal kopen? JA!
Als ik in de buurt ben van een Eko Plaza zal ik zeker een aantal zakjes kopen. Dit, omdat ze lekker zijn, biologisch kan nooit kwaad en de zakjes zijn plastic vrij dus ook nog eens duurzaam.

Wil jij meer weten over deze heerlijke snoepjes? Kijk eens hier op de website of te koop op Eko Plaza.
De zakjes snoep zijn gewoon betaalbaar en dat is erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39