Eten bij Silk | Sushi & Asian Dining in Zwolle.

Silk Sushi & Asian Dining heeft een All you can eat – concept en voor een vast bedrag kan je veel verschillende Aziatische gerechten eten.

Waar gegeten:

Silk Sushi & Asian Dining biedt een All You Can Eat-concept aan voor een vast bedrag. Het restaurant bevindt zich in de binnenstad van Zwolle, ideaal na een dagje winkelen.

Menu en Prijzen:

De prijzen variëren van €29,50 tot €34,95 per persoon, afhankelijk van de dag van de week. Voor kinderen tot tien jaar geldt een lagere prijs.

Inrichting en Sfeer:

Het restaurant heeft een sfeervolle inrichting met lichte en donkere kleuren in het meubilair. Er zijn verschillende soorten zitplaatsen, waaronder ronde tafels met banken en rechte tafels bij de ramen. Het toilet is schoon maar er was geen toiletpapier in de houder. (kan gebeuren)

Eten:

Wij bestelde verschillende gerechten, waaronder sushi, dumplings, en zalm van de bakplaat. Veel gerechten zijn bedekt met mayonaise, wat je als overheersend ervaarde. Over het algemeen vond je het eten vers en van goede kwaliteit, maar miste je een “wauw”-factor qua smaken. Na 3 rondes voelde je je al vol.

Bediening en Personeel:

De bediening werd als aardig en efficiënt beschouwd. De gerechten werden snel geserveerd en het personeel geeft uitleg over elk gerecht.

Kosten:

Wij betaalde in totaal € 83,90,- voor een diner voor 2 personen op een donderdagavond, inclusief 2x Pepsi Max, 1x Sprite en 1x Bitter Lemon. De prijs vond ik vrij hoog gezien de smaak, kwaliteit en hoeveelheid van wat je hebt gegeten. Na slechts 3 rondes (9 gerechten) was ik al voldaan.

Herhaalbezoek?:

Ondanks dat het niet slecht was, was het ook niet uitzonderlijk goed. Het is een standaard sushi all you can eat waar er heel vele van zijn.

Score | 6
Jufferenwal 32, 8011 LE Zwolle | website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39